Новини

Новото приложение W&H News: Свалете го сега!

Запознайте се с всички новини и видео материали на W&H по изцяло нов начин. Разработено за всички клиенти, партньори и приятели на W&H Dentalwerk: Актуална безплатна информация директно на вашия iPhone, iPad, Android или iPod Touch.

Новото приложение W&H News е на разположение безплатно за лекарите по дентална медицина, студентите и всички любители на денталната наука. Получавате достъп до всички новини, доклади и изследвания и гледате различни дентални видео материали на W&H. Да бъдете информирани никога не е било толкова лесно и приятно.

Основни характеристики на приложение W&H News

Приложение W&H News
  • За секунди!
    Само няколко кликвания с пръст и можете да свалите най-актуалната информация за W&H и всички продукти - 24 ч. на ден, 7 дни в седмицата.
  • С висока скорост!
    Доклади и Изследвания: Възползвайте се от богатия опит на международни експерти, актуални доклади и изследвания на продуктите на W&H, включително и общи дентални проблеми.
  • Заслужава да се види!
    Видео: Запознайте се с интервюта, видео материали, инструкции за инструменти, презентации и много повече.
  • Бързо и лесно!
    Съдържанието се сваля на вашето устройство в реално време чрез WLAN или 3G.
  • Винаги актуално!
    Това приложение се актуализира непрекъснато, с цел да отговори на вашите нужди и желания.
  • Facebook!
    Свържете се и станете фен на W&H Dentalwerk във Facebook.
  • Индивидуален език!
    Приложението е на разположение на немски, английски и испански език - получавате автоматично версията, съответстваща на настройките на езика на вашето устройство.

Нов начин за четене в движение

Новини
Детайли за продукти
Видео

Безплатно инсталиране

Новото приложение на W&H е на разположение за безплатно сваляне от App Store и Android Market. Намерете повече информация относно приложението тук за вашия iPhone/iPad/iPod Touch (Apple) и тук за Google Play (Android).

С приложение W&H News, W&H представя нова платформа, която ви служи в ежедневната работа и във вашето дентално развитие. Ако имате някакви въпроси или забележки за W&H News, ще се радваме да получим вашия E-mail.

коментара