Новини

Lina, клас-B стерилизатор – Лесен и развиващ се

От представянето на Lina по време на IDS11, данните от продажбите доказват, че Lina има успех не само в Европа.

Оставайки верен на концепцията на W&H, Lina предлага изключително тип-B цикли, както и кратък ECO-B цикъл за малки зареждания.

Lisa напълно автоматична е проектирана да предложи пълна проследяемост и интензивна употреба. В допълнение Lisa, има уникална патентована функция, която автоматично намалява времето на цикъла в съответствие с броя и типа на зареждането за стерилизация.

Lina автоклав – Същността на стерилизацията
Lina автоклав – Същността на стерилизацията

Намалява общата продължителност на цикъла!

Lina автоклав – практична клавиатура
Lina автоклав – практична клавиатура

Lina е проектирана да се развива в съответствие с нуждите на клиентите, като се гарантира лекота на употреба чрез практичната клавиатурата. Lina предлага кратък "Eco-B" цикъл, който намалява общата продължителност на цикъла и консумацията на енергия на половина. Вграденият прахов филтър запазва вътрешните компоненти чисти и със своята проста и надеждна технология значително намалява разходите за поддръжка. Първото сервизиране не трябва да се планира пред 4000 цикъла!

Отлично съотношение цена-качество!

Lina предлага отлично съотношение цена-качество. Това прави Lina особено привлекателна за младите лекари, като гарантира изключително тип-B цикли на разумна цена и оставя възможност да се развива в зависимост от нуждите на денталната практика.

Опции за надграждане!

При необходимост можете да прибавите Multiport, за целите на проследяването, който позволява да запаметявате циклите на USB памет, както и да разпечатвате бар-код етикети с помощта на принтера LisaSafe. Или свържете и надградете Lina със системата за пречистване на вода Multidem на W&H, която осигурява постоянно високо качество на водата, като по този начин предотвратява натрупванията на котлен камък в стерилизатора.


За повече информация се свържете с вашия дилър или посетете
Lina - Продуктова страница.

коментара