Новини

Войчек Аугустиняк е назначен за нов изпълнителен директор на W&H Полша

На 01 Юли 2013 г., Войчек Аугустиняк (35) пое управлението на дъщерната фирма на W&H в Полша, W&H Poland Sp. z o.o. В новата си роля, той е отговорен за бизнес развитието на фирмата, базирана във Варшава. Фокусът върху разширяване на маркетинговата дейност в Полша ще повиши продажбите на W&H в региона за вбъдеще.

С години опит в националния дентален сектор, Войчек Аугустиняк е добре запознат с характеристиките на полския пазар. След обучението си в Училището по Организация и Управление към Технологичния Университет на Лодц, Полша, Войчек Аугустиняк натрупва ценен опит в сферата на продажбите и маркетинга в реновирани международни компании. За 6 години от своята 11-годишна кариера, той работи в управлението на продажбите в денталния сектор.

В новата си роля, Войчек Аугустиняк е подкрепен от Клаус Майер, член на управителния съвет на W&H Груп и ко-директор на W&H Полша. Целта е интензивно да се култивира пазара, за да се отговори на изискванията на полските клиенти и партньори още по-добре за вбъдеще и да се достигнат по-високи пазарни дялове.

Войчек Аугустиняк е изпълнителен директор на W&H Полша
Войчек Аугустиняк е изпълнителен директор на W&H Полша

Войчек Аугустиняк иска да разшири успеха на W&H на пазара в Полша чрез тясно сътрудничество с клиентите и партньорите.

Създаване на основа за растеж в Полша

W&H наскоро постави основите за бърз растеж като премести полските си офиси в нови помещения във Варшава. В допълнение към разширяването на елементите по профилактика, ендодонтия и имплантология от програмата за обучение на дентални специалисти, фокусът за Войчек Аугустиняк ще бъде върху интензивни консултации и близко сътрудничество с нашите полски търговски партньори.

В тясно сътрудничество с швейцарската фирма EMS, специалист в продуктите за профилактика и орална хигиена, значителни усилия ще бъдат инвестирани в маркетинга на продуктите за профилактика на EMS и иновативните инструменти и апарати на W&H.

В обхвата на този фокус на разширяване на търговската дейност в Полша, W&H няма да е единствената, която ще се възползва от знанията за националния пазар на новия изпълнителен директор, уникалният опит на Войчек Аугустиняк ще бъде безценна помощ за клиентите и партньорите в денталния сектор.

коментара