Новини

Synea Vision – перфектна видимост с „Vision“

Наредбите по хигиена, DIN стандартите, TÜV, академичните ръководства, медицинските нужди, техническите актуализации и естествената емпатия към пациента – това са задължителните ежедневни изисквания и отговорности в денталната практика. Поради тази причина, ергономичността и ефективността са две от основните качества, необходими на лекаря по дентална медицина за безопасна и успешна работа.

За щастие, денталните специалисти могат да получат подкрепа от Австрия. В допълнение към оптимално ергономичните инструменти, известният производител на качествени турбини, прави и обратни наконечници успя да постигне своята мисия за оптимална видимост в обработваната зона.

Synea Vision с 5x LED пръстен:
Перфектна видимост

Въз основа на принципа “Можете да лекувате само болестите, които виждате”, периферният 5x LED пръстен на главата на турбина Synea Vision осигурява перфектно осветяване и видимост. Оперативното поле, което значително е разширено и ярко осветено от светлинен поток с 6.0 лумена, дава възможност да видите всички повърхности на зъба и съседните тъкани.

В сравнение с жълтата светлина, LED светлината осветява клиничното поле със значително по-добър контраст и възпроизвеждане на цветовете. Това подобрява зрителния достъп до зоната на лечение в устата и помага за избягване на автоматичните, несъзнателни и често не-ергономични изменения в стойката на гърба и ръката. Те са присъщи, например, при използването на единичен източник на конусовидно насочена светлина (осветително тяло). Удобството при кратки прегледи: Натиснете педала на юнита и ще получите цялостно осветяване чрез инструмента, без вода и ротация на борера.

С турбината на W&H получавате максимално осветяване дори в труднодостъпни зони. Това осигурява оптимална подкрепа за безопасно лечение.

Подобрена видимост в обработваната зона

Значителното подобрение на видимостта в обработваната зона в устната кухина осигурява идеална подкрепа за ергономичната стойка на гърба, врата и ръката.

Намаляване на работното напрежение

За вбъдеще, с увеличение на пенсионния праг, от интерес е младите и възрастните индивиди да бъдат във форма и кондиция. Една трета от населението страда от постоянен стрес, така, че промотирането на здравословен начин на живот в ежедневната работа и програмите за справяне със стреса имат голямо значение в съвременния живот. Synea Vision предлага краткосрочно и дългосрочно облекчение от предимно заседналия начин на живот на лекаря по дентална медицина, като например по време на операция или ��ореново лечение, при които гърбът и вратът на лекаря са силно натоварени.

С тегло 39-70 грама, в зависимост от модела, турбините стоят като елегантен химикал във вашата ръка. С пет различни размера на главата, всеки лекар по дентална медицина може да намери подходящия за него инструмент от серията Synea Vision. Звукът при работа с честота 57 dB (приблиз.) осигурява допълнително облекчение за ушите, тъй като значително намалява стреса и натоварването, провокирани от различните шумове в практиката. На разположение с Roto Quick ® или Multiflex ® връзка, серията Synea Vision е готова за работа с всеки дентален юнит. Всички обратни наконечници от гамата Synea могат да бъдат стерилизирани в съответствие с EN 13060 (Клас B), както и да бъдат обслужени с апарат Assistina, който отговаря на най-стриктните изисквания по хигиена.

Комфорт за пациента

Комфортът на пациента също е важен приоритет: четири различни малки размера на главата са на разположение с диаметри от 9 до 13.5 mm, алтернативно заедно с наскоро създадената микротурбина, позволяват безпрепятствана работа дори при малка уста, безопасност и надеждност, в съответствие с добре познатото качество на продуктите на производителя.

Гамата Synea Vision представлява сигурна инвестиция във вашето здраве. Тя е елегантен и надежден помощник по отношение на качество, здраве и безопасност.

Признаци за качество:

  • Видимост в обработваната зона с 5x LED качество
  • Актуален стандарт по качество
  • Съвършенство в лечението
  • Намаляване на рисковите източници и високи нива на успех

Резултатът: Безопасност в денталната работа, по-малко стрес и напрежение в тялото, значително облекчение по време на и след дълъг работен ден и следователно подобрено качество на живота с повече енергия и време за вашето семейство.

коментара