Новини

W&H на Penn Endo Global Symposium 2014

Penn Endo Global Symposium 2014 във Виена ще се фокусира върху най-новите научни концепции и експертизи в конвенционалната и хирургичната ендодонтия. От 04-и до 06-и Декември, експерти от цял свят ще споделят техния поглед върху най-актуалните изследвания и практически приложения. Симпозиумът е представен от Penn Dental Medicine от Университета на Пенсилвания в сътрудничество с Австрийското Ендодонтско Общество (ÖGE), които ще проведат своята годишна среща по същото време. Симпозиумът е организиран от Univ. Prof. DDr. Christof Pertl, Президент на АЕО (ÖGE), и DDr. Johannes Klimscha, Секретар на АЕО (ÖGE).

В близко сътрудничество с Университета на Пенсилвания и под ръководството на Prof. Dr. Syngcuk Kim, Професор Louis I. Grossmann и Председател на Департамента по Ендодонтия, събитието осигурява платформа за дискусии относно най-новите академични открития и ги представя на международната общност. Говорителите на страни от целия свят, включително от Гърция, Хонг Конг и САЩ, ще проведат информационни презентации относно най-актуалните теми и тенденции в сферата на ендодонтията в Палат Ферстел (Виена).

В четвъртък следобяд, група от талантливи млади учени ще представят техните проучвания в Университетската клиника по дентална медицина Bernhard Gottlieb във Виена – с основна цел най-добрият принос. Обучителните сесии в ендо-кръг в петък сутринта включват демонстрации на живо с разнообразие от инструменти. Посетителите ще имат възможност да тестват сами най-новите продукти на W&H в различни практически уоркшопи. Дискусиите с избрани експерти предлагат възможност за задаване на клинични въпроси и тестване на специфични случаи на приложение.

Обучителна сесия в едно-кръг: Изпитайте сами иновативните технологии на W&H

Използвайки селекция от избрани приложения, W&H предлага цялостен поглед в настоящото си продуктово портфолио. Фокусът на обучителната сесия в ендо-кръг е върху ендодонтските изследвания за дългосрочна безопасност в денталното лечение. Международните посетители ще имат възможност да научат повече по следните важни теми:
• Piezomed за апикална резекция с ретроградна препарация на канала
• Entran за ортоградна препарация на канала
• Tigon/Tigon+ със специални ендо накрайници


Piezomed

Piezomed – Вашият идеален партньор за ретроградна ендодонтия. Пълната гама от накрайници включва перфектния инструмент за всяко приложение.



Entran

Като безжичен апарат за препарация на коренови канали, Entran не само изумява със своята ненадмината функционалност, но и с изключително малката глава, която увеличава зрителното поле и предлага оптимален достъп до обработваната зона.

Tigon+

Петте специални програми за приложение на пиезо скалер Tigon+ позволяват оптимална настройка за съответните условия за лечение. Пълната гама от накрайници на W&H е създадена в тясно сътрудничество с лекари по дентална медицина и професори.

Участниците в обучителните сесиите ще имат възможност да се запознаят отблизо с най-новите продукти на W&H.

Платформа за международен обмен сред експерти

Като значима платформа за международен обмен в сферата на ендодонтията, Penn Endo Global Symposium събира експерти от сферата на приложната наука и изследванията от цял свят. “С Penn Endo Global Symposia ние искаме да предложим на лекарите по дентална медицина и ендодонтистите пълен достъп до най-високите научни концепции от Университета в Пенсилвания, които внедряват биологичните принципи в ежедневната практика”, споделя Prof. Dr. Syngcuk Kim. Около 500 участника се очаква да посетят тазгодишнотот събитие. Панелът от международни говорители включва: Dr. Helmut Walsch (Германия), Dr. Spyros Floratos (Гърция), Dr. William Cheung (Хонг Конг), Prof. Dr. Gilberto Debelian (Норвегия), Sancho Correia (Португалия) и Dr. Denis Kinane (САЩ).

коментара