Новини

25 години W&H Великобритания

По случай 25-тата годишнина през 2016 г. Соня Трейси, Управител на W&H Великобритания разказва за историята и успешния растеж на W&H Великобритания. На 1-ви Юли 1991 г. се ражда W&H Великобритания. Днес, тя има 29 служители персонал, грижейки се за Великобритания и Ирландия и работи с дистрибутори партньори, за да продължи да развива и изгражда марката W&H и да продава продуктите на W&H.

Британската дъщерна фирма подкрепя по-голяма информираност за марката

Оригиналният състав на екипа се състои от Никола Милър, Стив Прайс и Шон Кълъм, всички от тях работят с продукти на W&H от много години. Никола Милър, вдъхновяващ изпълнителен директор предвиди бързия растеж на дъщерната фирма, взимайки дял от пазара сред установената конкуренция.

Компанията бързо пораства и с увеличението на продажбите, беше одобрено, че W&H Великобритания трябва да може да обслужва продуктите вътре във Великобритания, ето защо малко след създаването на фирмата беше отворен отдел за технически сервиз. Този отдел е ръководен от Мартин Дисбрей. Отделът за технически сервиз днес се състои от 12 члена в екипа, подкрепящи цялостното клиентско обслужване и растежа на компанията.

Успешен растеж на британския пазар

Чарлз Мийдоус се присъединява към компанията като национален мениджър продажби с ангажимент към денталните училища през юли 1993 г. Чарлз е повишен до изпълнителен директор, когато Никола Милър напуска компанията, и става ценен и уважаван член на управителния съвет на W&H. Той работи международно, въпреки, че винаги е бил позициониран във Великобритания.

Соня Трейси се присъединява отново към W&H Великобритания през 2011 г. като CEO и в последствие заменя Чарлз като изпълнителен директор след като той се пенсионира през 2014 г. Соня първоначално се включва във W&H като търговски представител през 1994 г., напускайки през 2002 г., за да натрупа голям опит едновременно в медицинската сфера и след това като изпълнителен директор на конкурентни фирми, преди да се присъедини отново към W&H през 2011 г.

Днес W&H Великобритания има екип от 29 служители

Днес W&H Великобритания има екип от 29 служители, които се грижат за Великобритания и Ирландия, включвайки вътрешен екип от служители за клиентски услуги, финанси, маркетинг и технически сервиз и външни служители, включващи нашия национален мениджър продажби, мениджъри за бизнес развитие и технически инженери.

Текущата структура е с фокус върху продажбите чрез образоване, курсове и работа с лидери ключови решения. Мениджърите за бизнес развитие, специализирали в областите на приложение, например RIC, хирургия, възстановяване и протетика им позволяват да добият основен фокус. W&H Великобритания работи с дистрибутори, за да продължи да подобрява и изгражда марката W&H и да увеличи продажбите във Великобритания.

Адаптиране към съвременните изисквания на пазара

През 2011 г. W&H Великобритания претърпя пълен ремонт на офиса, превръщайки го в модерна, удобна работна обстановка. Това даде възможност да се обособи “Malata Suite”, който включва нова самостоятелна стая за срещи и обучение за вътрешни курсове в подходяща среда.

подходяща среда
удобна работна обстановка

Следвайки мотото "Хората имат приоритет"

В съответствие с мотото на компанията "Хората имат приоритет", във Великобритания вярват в труда като помощ за всички засегнати страни и за тези, които имат нужда, както на местна територия, така и по света. W&H Великобритания се придържа към екипния подход и в действителност спечели наградата Високопрепоръчително на Британската Дентална Индустрия като признание за благотворителната кампания на екипа през 2015 г. Екипът на W&H прекара един следобед, работейки с представителите на Earthworks на тяхна територия в околностите на Свети Олбанс. Те помогнаха на доброволците в подобряване на околната среда за уясзвими възрастни хора, които са намерили утеха в тази чудесна сграда.

Успехите на W&H Великобритания

През годините W&H се радва на редица успехи, включително силно присъствие във всички британски болници с обучение, като по този начин подсигурява, че всички дентални студенти ще имат възможност да се запознаят с продуктите на W&H преди квалификациите. W&H Велибритания сключи редица престижни договори, включващи: снабдяване на дентални клиники Boots and Bupa; Министерство на отбраната и дентални училища. Само за миналата година, наконечниците на W&H бяха включени в голям търг за оборудване на дентални клиники в европейската централа на голяма международна корпорация. W&H Великобритания също беше проактивна в участието си в мероприятия с нашите продукти и спечели няколко награди като Clinical Innovations awards с Facelight, Synea Vision и TK-94 L. W&H Великобритания също спечели наградата Високопрепоръчително на Британската Дентална Индустрия за нашия уебсайт.

Работим здраво, за да продължим успешното развитие

За да отпразнува своята 25-годишнина, W&H Великобритания планира пътуване с лодка по река Темза и има желанието да покани важни клиенти, ръководството на W&H, денталната преса и членове на денталната индустрия. С предизвикателствата, които W&H Великобритания среща на пазара, W&H работи усилено за изграждането на успеха и по-доброто бъдеще на компанията.

коментара