Новини

Два хирургични апарата на една мобилна маса

Цялостно мобилно решение за хирургични апарати

Новият Implantmed и Piezomed на W&H вече са на разположение на мобилна маса – с опция безжичен педал за управление. “Една точка на управление” покрива всички централни
индикации за орална хирургия и имплантология. В същото време, тя осигурява изключително ефективен
работен процес: хирургът може по всяко време свободно да избере своята работна позиция, без досадни
кабели и може да избира между двете устройства с новия педал. В допълнение, хигиенният дизайн улеснява работата на екипа в практиката.

Два хирургични апарата на една мобилна маса

Два апарата на една мобилна маса с безжичен педал за управление и W&H Osstell ISQ модул

W&H Osstell ISQ модулът за измерване стабилността на импланта, който може да бъде лесно прикачен към Implantmed, е друга уникална характеристика. В комбинация с измерването на въртящия момент по време на имплантиране, също така е възможно да се определи оптималното време за натоварване на базата на научни проучвания.

Работата с Implantmed е базирана на ясна и разбираема концепция. За да се премине към нова имплантна система са достатъчни три натискания на модерния стъклен сензорен екран. Протоколите за подготовка могат бързо и интуитивно да бъдат адаптирани за до шест оператора в денталната практика. В тази връзка, използваните настройки за операцията и позицията на импланта, могат да бъдат документирани и запаметени на USB памет.

Повече информация >



W&H Piezomed

Piezomed позволява изключително прецизна и в същото време ефективна препарация на кост. Меките тъкани и нервите се третират внимателно, дори при по-високи настройки на мощността. Автоматичното разпознаване на накрайника и високоефективното осветяване с 4x LED пръстен гарантират ефективни работни процеси.

Повече информация >

коментара