Новини

Перфектна поддръжка на инструменти за рекордно кратко време

W&H има удоволствието да представи апарата за автоматична поддръжка на инструменти Assistina TWIN за оптимална и ефективна обработка в модерните дентални практики. Апаратът разполага с кратък цикъл от само 10 секунди и усъвършенствана двукамерна система, която ефективно намалява времето за изчакване по време на смазване и почистване на инструментите. Това остава в миналото.

Двойна камера
Лесно свързване на следващ инструмент по време на текуща обработка на инструмент, благодарение на иновативната двукамерна система.


За екипа в практиката, това означава не само по-малко стрес по време на работа, но и оптимална подкрепа що се отнася до ефективното управление на времето. Заедно с опростената концепция за работа, ергономично проектираните портове за инструменти също предлагат допълнително удобство.

Оптимизираният метод за приложение на маслото и употребата на HEPA филтър позволяват новата Assistina TWIN да Ви впечатли с кратко време на цикъла, по-малък разход и по-голяма надеждност.

Плавен процес...

Всичко тече гладко, когато извършвате сервизно обслужване с Assistina TWIN. Докато първият инструмент се обработва в затворената камера, Вие можете да започнете свързване на следващия във втората камера. Лекотата на изпълнение с апарата на W&H, който позволява лесен старт на процеса на поддръжка само с един бутон, е друг акцент. По този начин, новият апарат на W&H промотира непрекъснат работен процес – без време на изчакване, без стрес и паника. Оборудвана с плъзгащ капак, иновативната двукамерна система в комбинация с краткото време на обработка и ергономично проектираните портове за инструменти позволяват лесно и бързо свързване на следващ инструмент, докато първият все още се обслужва. Възможността за използване на адаптор означава, че новото решение за поддръжка на инструменти на W&H може да бъде адаптирано към специфичните изисквания на Вашата практика.

стартиране само от един бутон
Процесът по поддръжка на инструменти стартира лесно само от един бутон.
Двукамерна система
Двукамерна система: лесно свързване на следващ инструмент по време на текуща поддръжка.

Рекордно време на цикъла, благодарение на разпрашаването на маслото

Особен акцент на Assistina TWIN е краткото време на цикъла от само 10 секунди. През това време, каналите на спрея са промити с почистващ разтвор и изсушени с компресиран въздух. Освен това, лагерите са обслужени перфектно с маслото на W&H. С тази цялостна концепция за поддръжка, Assistina TWIN не само допринася за перфектното функциониране на инструментите, но и помага за удължаване на техния живот на експлоатация.

W&H използва иновативна технология за разпрашаване на маслото, която гарантира рекордно кратко време на цикъла от само 10 секунди. Маслото първо се разпръсква преди да бъде насочено в инструмента под голямо налягане. Благодарение на фината мъгла от масло, която се образува от този процес, дори най-отдалечените части на лагерите са достигнати без да е необходимо движение на лагерите. Това дава възможност цялостно и ефективно да се отстранят всички отпилки и мръсотия от инструмента. Оборудвана със съвременна система за наблюдение на процеса, Assistina TWIN гарантира, че е приложено точното количество масло, необходимо за всеки инструмент. Това позволява на потребителите да бъдат сигурни в еднаквите и перфектни резултати при поддръжката на инструменти.

сервизно масло, почистващ разтвор и HEPA филтър
Сервизното масло, почистващият разтвор и HEPA филтърът са на разположение в новия комплект Assistina TWIN Care.


Апаратът на W&H е оборудван с HEPA филтър (високоефективен въздушен филтър на частици), който филтрира бактерии, вируси, прах, аерозолни частици, дим и други, и по този начин осигурява оптимална безопасност при използването му. Аерозолната мъгла, която се образува по време на процеса по поддръжка се улавя от вътрешната вентилация и се филтрира навън – екипът в практиката се възползва от безопасната среда на работа в хода на хигиенната поддръжка.

Ефективна, надеждна и ергономична

Създадена специално за нуждите на денталните практики и фокусирайки се върху рентабилността, W&H успя още повече да оптимизира консумацията на масло и времето на цикъла при обработката на инструменти. По този начин, Assistina TWIN е изключително икономично решение, което помага за пестенето на ресурси. В допълнение, нейният ергономичен дизайн помага за бързата смяна на адапторите и лесното почистване на апарата. Всички консумативи като пълнителите и HEPA филтърът се предлагат в новия комплект Assistina TWIN Care и могат да се сменят от потребителя без необходимост от инструменти.

Assistina TWIN на W&H: скоро на разположение от Вашия дентален дилър.

коментара