Новини

Synea – завинаги млада!

Постоянна иновация, която вдъхновява

Synea е ясният победител в предизвикателството за иновации – в продължение на 20 години. Турбините, правите и обратни наконечници Synea на W&H не само определят стандарта в своя клас – те са технологична сензация. Уникални със своята функция, дизайн и надеждност, продуктите Synea вдъхновяват ежедневната работа на денталния лекар и разкриват много нови възможности за лечение. Дори повече, те отговарят на всички изисквания за безопасна и щадяща терапия. Ние честитим успеха на Synea! Нека продължава да работи на високи обороти!

Synea завинаги млада.
Честит рожден ден на Synea! Продуктите Synea вдъхновяват работата на денталния лекар в продължение на 20 години.

Иновативна, мощна и красива – това е серията Synea. Като важен стандарт в денталните практики, продуктите Synea предлагат сигурност и ефективност за ежедневно приложение. Оборудвана с изобилие от иновации Synea дава възможност за постоянни подобрения в денталното лечение вече 20 години. Продуктите от марката Synea навлизат с тънък профил, елегантен дизайн на моноблока и надеждна работа в денталните практики по целия свят още през 1998 . След този първоначален успех, един след друг следват технологични върхове. W&H е първият производител в денталната индустрия, който интегрира LED в главата на турбината. Светлината най-после е там, където има най-голяма нужда от нея, а именно близо до обработваната зона. Но това не беше достатъчно. През 2014 г. W&H затвърждава позицията си на технологичен лидер като гарантира осветяване без сянка на обработваната зона с интегрирането на 5x LED+ пръстен в малката глава на турбината Synea Vision. С LED иновациите на W&H денталните лекари се възползват не само от подобрените условия на осветеност, но и от надеждна функционалност дори след многократна хигиенна обработка като стерилизация.

Synea моноблок дизайн
Още през 1998 г. първото поколение Synea завладява лекарите по дентална медицина със своя моноблок дизайн.
Synea 5x LED+ пръстен
През 2014 г. W&H затвърждава технологичното си лидерство със стерилизируемия 5x LED+ пръстен, интегриран в малката глава на турбината Synea Vision. Лекарите по дентална медицина вече могат да се възпозват от осветяване без сянка в обработваната зона.

С нарастващия през годините успех на марката Synea, главите на повишаващите обратни наконечници стават все по-малки. Това води до по-голяма функционалност и минитюаризация, което улеснява фината техническа работа в ограниченото пространство на устната кухина. W&H добави и един малък, но много важен детайл: турбините, правите и обратни наконечници от серията Synea Vision блестят като нови дори след дълга употреба и редовна стерилизация, благодарение на устойчивото на надраскване покритие. Това покритие на Synea осигурява постоянна стойност във времето и прави продуктите на W&H точната съставна част на всяка дентална практика.

Постоянно намаляване на размера на главата
Главата на повишаващия обратен наконечник става по-малка с всяко едно от трите поколения Synea. Днес компактните размери осигуряват подобрена гъвкавост в ограниченото пространство на устната кухина.

Желани от всеки лекар по дентална медицина

Synea, синоним за най-високо качество, „Произведено в Австрия“, отговаря на високите изисквания на денталната препарация. С иновативните си акценти W&H впечатляващо доказа, че компанията владее технологиите и може да направи от невъзможното възможно. Фокусът е винаги върху напредъка на работата на денталния лекар. В продължение на 20 години съвършенната комбинация от революционни технологии и висококачествено обслужване позволява на W&H, като надежден партньор, да налага нови стандарти в денталните практики по целия свят. Както преди, така и сега продуктите с марка Synea са желани от всеки лекар по дентална медицина.

коментара