Nyheter

Framgångsrik roadshow - ett samarbete mellan W&H och Planmeca för nya lösningar för tandläkare i Indien

W&H:s Account Manager Anna Kluth tillsammans med Dr. Mahesh Verma, rektor på Maulana Azad Dental College, visar den nya Implantmeds och Piezomeds innovativa egenskaper i Delhi, Indien
Effektiva produktlösningar tillsammans - teamet W&H India och Planmeca India

Avancerad teknik för den indiska dentalbranschen var fokus för en roadshow som W&H och Planmeca genomförde mellan den 8 och 14 november i sex stora indiska städer. Besökarna fick möjlighet att gå på produktpresentationer och fick veta mer om den omfattande produktportföljen som de två företagen ställt samman för att passa den indiska marknadens krav. Förutom de senaste W&H-innovationerna inom oral kirurgi & Implantologi, som till exempel Implantmed SI-10xx, var Planmeca-produkterna, som bland annat Planmeca Emerald intraoral scanner, av stort intresse på varje event. Med interaktiva expertdiskussioner och livedemonstrationer fick besökarna information och kunskap om produkttrender och fick chansen att uppleva de kliniska fördelarna för deras dagliga arbete.

W&H och Planmeca bjöd in dentalexperter från hela Indien på olika kvällsevenemang för att informera om produktinnovationer och de senaste digitala lösningarna. För att öka kännedomen om våra märken hölls presentationer i sex indiska storstäder." Vårt mål är att få en direktkontakt med tandläkare, institutionella chefer och även företagsledare här på plats för att kunna etablera W&H India och Planmeca India som viktiga lokala leverantörer av avancerad tandläkarutrustning”, förklarade General Manager Raghavan Radhakrishnan. Han bekräftade också att dessa event bara är början av en bred handlingsplan för den indiska marknaden. Denna roadshow startade i Chandigarh den 8 november och fortsatte därefter till Delhi, Mumbai, Pune och Cochin. Det sista eventet hölls i Bangalore den 14 november där W&H och Planmeca har sitt lokala servicecenter sedan september år 2016.

Hands-on erfarenheter med produkterna stärker kundlojaliteten

Vid varje event deltog cirka 60-70 tandläkare. Deltagarna bestod huvudsakligen av implantologer, prosthodontister, oralkirurger och radiologer. Bland de närvarande fanns även institutionella chefer, företagsledningar och ledande experter från dentalindustrin. Varje event startade med att Anna Kluth, W&H Account Manager, och Pontus Degerlund, CAD / CAM Solutions Manager på Planmeca, gav en inblick i företagsstrukturen för de två familjeägda företagen W&H och Planmeca. Efter företagsinformationen visades de senaste produktnyheterna.

W&H Account Manager Anna Kluth med Dr. Mahesh Verma, Rektor och VD på Maulana Azad Dental College, visar de innovativa egenskaperna som den nya Implantmed och Piezomed har, på ett event i Dehli.
På plats i Dehli visades de innovativa egenskaperna som den nya kirurgiutrustningen har.
Här visas den nya Implantmed och årets nyhet Assistina TWIN upp.
Nya Implantmed, Piezomed och Assistina TWIN.

Anna Kluth fokuserade extra mycket på den nya generationen av implantatutrustning som Implantmed till exempel och det senaste inom hygien och underhåll, det vill säga den nya Assistina TWIN bland annat. En annan produkt i fokus var Primea Advanced luftturbin. Primeaturbinen kombinerar för första gången fördelarna från en turbin samt fördelarna som en elmotor ger med en konstant borrhastighet för highspeed-preparation.

Med sin presentation ville Pontus Degerlund visa den nya extremt snabba intraorala scannern Planmeca Emerald och även Planmill 40 S, en CAD/CAM fräsenhet från Planmeca. Planmeca Emerald är en liten, lätt och extremt snabb scanner med överlägsen noggrannhet och helt naturlig färgåtergivning. Det är en enkel "plug-and-play"-lösning som gör det lätt att dela mellan operatörerna. Planmeca Planmill 40 S gör det möjligt för tandläkare att göra kronor och bryggor av olika digitala dentalmaterial på en dag.

För att bekanta sig med fördelarna med de nya och spännande produkterna fick gästerna möjlighet att uppleva de innovativa funktionerna genom produktdemonstrationer. Med hjälp av produktexperterna från W&H India och Planmeca India kunde olika funktioner testas och diskuteras.

"Syftet med våra roadshows är inte bara att presentera våra produktinnovationer och vårt produktkunnande utan också att stödja aktiva nätverk mellan indiska experter. För att få framgång med produkter och varumärkesmedvetenhet är den personliga kontakten med våra kunder och målgrupper avgörande. Med dessa event gav vi dem en plattform för ett livligt utbyte av erfarenheter och know-how, vilket är väldigt bra för deras dagliga arbete", avslutade Raghavan Radhakrishnan

Pontus Degerlund, CAD/CAM Solutions Manager, förklarar fördelarna med Planmeca PlanMill 40 S
Pontus Degerlund visar upp Planmeca PlanMill 40 S

*Foton: W&H/Planmeca

Den nya supersnabba och lätta intraoral scannern Planmeca Emerald visades på produktpresentationen.
Det fanns ett stort intresse för den intraorala scannern Planmeca Emerald

Kommentarer