Raporlar & Çalışmalar

W&H LED+ İnovasyonu

Seçkin – Yeni W&H LEDli enstrümanlar

Maksimum LED teknolojisi: yeni W&H Synea ve Alegra serisi türbinler, angldruvalar ve piyasemenler artık LED+ teknolojisine sahipler!

Gün ışığı kalitesinde ışık, olağanüstü doğal renk üretimi ve renk kontrastlarının netliği sayesinde rahat çalışma sağlar: 90 ın üzerinderenk dönüşüm endeksi (CRI), yeni LED enstrümanların başka bir avantajı. W&H müşterileri için bu,başka bir aydınlatma avantajı anlamına gelir. Kendiniz daha iyi görebilirsiniz.

* Bütün enstrümanlar aynı şartlarda test edildi

90 dan yüksek CRI ile ,yeni W&H LED+lı enstrümanlar kullanıcılara daha yüksek renk dönüşümü sunarlar. Daha somut bir ifade ile bu ağız içinde, renklerin özellikle kırmızı tonlarının gerçeğe en yakın haliyle görülebilmesi anlamına gelir

W&H LED+

Bir bakışta W&H LED+ avantajları

  • Optimum renk sıcaklığı of Tedavi alanında gün ışığı kalitesi için 5,500 Kelvin
  • Maksimum alan aydınlatması LED ışığı enstrüman kafasına konarak maksimum alan aydınlatması sağlanmıştır.
  • Optimum kontrast hassasiyeti: 90 dan yüksek CRI ile ,yeni W&H LED+lı enstrümanlar kullanıcılara daha yüksek renk dönüşümü sunarlar
  • Sabit ışık kalitesi 25,000 lüks ışık yoğunluğu
  • Yüksek lümen değerleri Bir ışık kaynağından bir yüzey üzerine gelen ışık miktarının ölçü birimine lümen denir. LED+ ın sağladığı ışık miktarı rakipleriyle kıyaslandığında çok yüksektir.
  • Sterilizasyona uygunluk: W&H en yüksek hijyen standartlarına riayet eder ve tümüyle sterilizasyona uygun LEDli ürünler sunan tek üreticidir.

Yorumlar