Това беше IDS 2015!

Изложбеният щанд на W&H беше притегателен център за много посетители по време на събитието.

Ние искаме да благодарим на нашите гости за положителната обратна връзка, интересните разговори и им желаем успех с новите продукти на W&H.

Вие не бяхте на изложението? Тук събрахме за Вас всички продуктови иновации на W&H и някои впечатления.

"Каквото и да се случи: винаги готови с W&H!"

Synea Vision прави и обратни наконечници

Новата гама први и обратни наконечници Synea Vision предлага подходящия размер на главата за всяко приложение и най-добрия достъп до обработваната зона. Серията прави и обратни наконечници Synea Vision блестят със специално устойчиво на надраскване покритие за по-добра естетика, хигиена и здравина.


Synea Vision турбини

Турбините Synea Vision предлагат иновативна технология за най-високите изисквания и като първи в света блестят със стерилизуем LED+ пръстен. За препарация без сянка в обработваната зона.

Assistina – апарат за обработка на инструменти

Обработката на инструменти с Assistina 3x3 се извършва в три стъпки: вътрешно почистване, външно почистване, смазване. Цялостният процес е валидиран и потвърден от експертно мнение.


Lisa парен стерилизатор

Безопасен, бърз и лесен за употреба стерилизатор: с автоматични клас-В цикли, бърз цикъл и ингрирана система
за проследяване, W&H поставя нови стандарти в модерната дентална медицина със стерилизатор Lisa.

Piezomed - хирургичен апарат

Благодарение на иновативната ултразвукова технология, само костно вещество е отстранено с невероятна прецизност. Околните меки тъкани остават невредими. Забележимо облекчение за пациента: по-малко болка, по-бързо лечение! Минимално инвазивно, максимално ефективно!


Хирургичен обратен наконечник с 45° глава

Новите обратни наконечници с 45° глава обединяват за пръв път предимствата на правия и обратния наконечник. Това е особено полезно при хирургична екстракция на мъдреци, прецизна сепарация на зъби и апикална резекция.

125 години иновации от W&H

Благодарение на уникалните си технологични знания и последователно продуктово развитие в близко сътрудничество с нейните клиенти, W&H поставя нови стандарти на глобалния пазар, отново и отново. Нашият силен фокус върху нуждите и желанията на потребителите създава ефективни, безопасни и устойчиви решения - концепция, която винаги е била ключова в хода на 125-годишната история на компанията, и все още е ключова днес.

Голяма част от пионерските услуги неразделно се свързват с името на W&H, и продължават да оформят имиджа на марката.