Новини

W&H разпространява познания по хигиена и стерилизация

Хигиената и поддръжката на инструменти са изключително важни в денталния сектор по целия свят. За последните две десетилетия W&H стана известна като една от водещите компании в сферата на денталната хигиена и, в частност, в сферата на стерилизацията. Освен продажбата на хай-тек продукти, W&H поставя приоритет и полага усилия за образоване на пазара, осигурявайки не само продажби и техническо обучение, но и подробна актуална информация за хигиена, стерилизация и превенция от инфекции на своите партньори и крайни потребители.

Това е високо оценено, тъй като W&H реши да заздрави връзката с пазара като подчертае своя ангажимент към партньори и клиенти чрез въвеждане на лице, изцяло посветено на образованието по хигиена и стерилизация, посланик по хигиена на W&H.

Кристиан Щемпф
Кристиан Щемпф

Посланик по хигиена на W&H

W&H назначи Кристиан Щемпф, който работи с W&H повече от 20 години и е участвал в разработването на първите стерилизатори Lisa, които са трайно установени в най-високия сегмент за качество на пазара за клас "В" настолни стерилизатори. Той е съосновател в AESIC, Асоциация за европейска безопасност, контрол на инфекциите и хигиена в денталната медицина, участва активно във формулирането на първата Европейска норма за настолни стерилизатори (EN13060).

Кристиан Щемпф говори 4 езика. Той ще провежда независими и обективни лекции по целия свят. Фокусът ще бъде поставен върху темата за стерилизация и превенция от инфекции за партньори и експерти, както и на национални и международни конгреси. В неговите речи той ще споделя знания и опит по основите на микробиологията, хигиената, съответните норми като EN 13060, химични индикатори, проследимост и други.

Иновативни решения за продукти и услуги, силен фокус върху научни изследвания и разработки, визия и социална отговорност превърнаха W&H в успешен местен и глобален играч. С Кристиан Щемпф като посланик по хигиена, W&H разпространява своите познания в сферата на денталната хигиена и стерилизацията.

Всеки, който произвежда инструменти за опазване на човешкото здраве никога не трябва да губи от поглед факта, че в този процес хората винаги са приоритет.


коментара