Новини

Зъботехнически мотори Perfecta на W&H: Перфектни за всеки зъботехник.

Със зъботехнически мотори Perfecta, W&H създаде апарати, с които зъботехниците могат да разгърнат целия си потенциал в зъботехническата лаборатория.

W&H е един от водещите световни производители на дентално оборудване и разполага с над 980 служители. Семейната компания е с десетилетия опит в зъботехническата лаборатория и стартира производството на наконечници за зъботехници още през 1926 г. Разработването, производството и обслужването на всички зъботехнически мотори е базирано в Залцбург.

Мотори Perfecta
Мотори Perfecta

Правилният мотор за всеки тип потребител

  • Perfecta 900 с 0.7 Ncm бързооборотен наконечник, външен модул за управление и интегрирана обдухваща функция
  • Perfecta 900 Комплект* с 0.7 Ncm бързооборотен наконечник и 7.8 Ncm зъботехнически наконечник, външен модул за управление и интегрирана обдухваща функция
  • Perfecta 600 с 7.8 Ncm зъботехнически наконечник, външен модул за управление и интегрирана обдухваща функция
  • Perfecta 300 с 5.5 Ncm зъботехнически наконечник и външен модул за управление

Зъботехнически наконечници с интегрирана прецизност

Първи в света: зъботехническият и бързооборотният наконечници са снабдени с интегрирана обдухваща функция. Вече не е нужно зъботехникът да се протяга за пистолета с въздух и така спестява много време. Ергономичната форма на наконечниците осигурява удобство при работа. Зъботехникът не усеща умора, дори при продължително време.

С двата наконечника, зъботехникът спестява от материали и работи ефективно. Зъботехническият наконечник има достатъчно мощност дори при най-големите предизвикателства. Бързооборотният наконечник е до 10 пъти по-мощен от въздушна турбина и е идеален за обработка на керамични материали.

Уникалният 3-флексен спрей предпазва от микропропуквания и гарантира оптимално охлаждане във всяка ситуация.

Бързооборотен наконечник с интегрирана обдухваща функция
Бързооборотен наконечник с интегрирана обдухваща функция

С Perfecta 900, зъботехникът може да свърже бързооборотния и зъботехническия наконечник едновременно в комплект*, което позволява всички материали да бъдат обработени само с един мотор.

Всичко, с цел перфектен контрол

Всички модели Perfecta са на разположение с обикновен модул за управление, който може да се постави отделно от главното устройство и да запази подредено работното място. Това позволява на зъботехника да контролира всички функции и да включва Perfecta 900 между двата наконечника. Модулът за управление позволява котрол и над двете автоматични програми. В режим “Реостат”, апаратът стартира автоматично на зададените обороти. В режим "Постоянни обороти", текущите обороти са автомотично зададени и поддържани от апарата след 2 секунди на работа.

За още по-индивидуална работа, апаратите Perfecta са на разположение за управление за маса, коляно или за крачно управление (само за Perfecta 300 и 600).

Широка гама от аксесоари

В последните години, W&H създаде широка гама от аксесоари за мотори Perfecta: Бързооборотният наконечник може да бъде свързан с почти всяка фреза, посредством адаптор за прикачане към фрез-апарати, за да изгради перфектната конструкция за изпиляване. С технически наконечник 945, вие можете да коригирате, напаствате и премоделирате зъбни протези и ортодонтски апарати, бързо и ефективно в денталната практика. Стойката за модула за управление и стойката за зъботехнически наконечник (включваща инструменти и кит за почистване) допълват гамата от аксесоари.

Перфектен сервиз и 24-месеца гаранция

Нашето внимание е насочено към хората: Във W&H, всички продукти са надеждно разработени и произведени в Австрия. Всички апарати имат 24-месеца гаранция и висококачествен сервиз.


*Комплектът Perfecta 900 с два наконечника не е стандартно изделие. Вие, също така, трябва да поръчате стандартен микромотор с наконечник и съответния кабел за микромотора.

коментара