Новини

W&H получи награда European Change Communications 2012

Награда
вляво: Ханес Майер (Symbiosis),
център: Соня Аугустин (W&H),
вдясно: Д-р Мартина Банце (W&H)

Kavalierhaus Klessheim (Залцбург): Д-р Мартина Банце, Маркетинг директор във W&H (вдясно), и Соня Аугустин, Директор Продажби във W&H, гордо получиха наградата за иновативна комуникация от Ханес Майер, CEO в Symbiosis.

Включването на служителите в процеса на развитие - това е основната цел на W&H Dentalwerk, единственият производител на прецизни дентални инструменти в Австрия, който стартира проект "Вътрешно Брандиране" през 2011 г. Концепцията за комуникация впечатли не само служителите в рамките на компанията, но се оказа изключително популярна сред високопоставеното жури на тазгодишните награди European Change Communications Award за наука и индустрия. Успешният проект - предназначен за изграждане на единно разбиране на корпоративните ценности и философия в цялата W&H Group - беше награден с 2-ро място в категория "Средно ниво Бандиране" (1,000 - 10,000 служители). Deutsche Telekom Training GmbH зае 1-во място в категория "Средно ниво Бандиране". Наградите бяха връчени в общо шест категории.

Идентификацията на служителите укрепва ориентацията към клиента

W&H е известна в цял свят най-вече с висококачествените си и иновативни продукти в денталната индустрия. Наскоро, с проект "Вътрешно Брандиране", компанията доказа своята компетентност в сферата на вътрешната комуникация: работните екипи бяха предизвикани в серия от специфични практически занимания, да се срещнат активно с мисията и корпоративните ценности на компанията. Организационните принципи на системата за производство, както и промените и целите в продажбите, също бяха тема на дискусия. В резултат, W&H успешно изгради не само единно разбиране на корпоративните ценности и философия в цялата корпоративна група, но и постигна промени в организацията на продажбите и маркетинга си по целия свят, като допълнително подобри разбирането за производствените процеси на компанията.

Като успешна глобална компания с приблизително 1,000 служители, необходимо е W&H да се адаптира към постоянно променящия се пазар. Насърчавайки сътрудничеството между продажбите и производството по време на проекта за комуникация, W&H имаше възможност да обърне по-специално внимание на нуждите на клиентите и бързо да отговори на изискванията на денталния пазар.

коментара