Новини

Най-новите тенденции в сферата на хигиената

Кристиан Щемпф <br>(посланик по хигиена)
Кристиан Щемпф
(посланик по хигиена)

В днешно време, специфичните концепции по хигиена са важен елемент от модерната дентална практика. На интернационалния конгрес и симпозиум, Кристиан Щемпф, посланик по хигиена на W&H, информира публиката относно ежедневните рискове по безопасност в практиките и за необходимите мерки за защита на пациента и лекаря по дентална медицина.

Международен конгрес по имплантология и естетична дентална медицина

Международна специализирана публика
Международна специализирана публика

С около 140 лекари по дентална медицина, "Международен конгрес по имплантология и естетична дентална медицина " в Никозия, Кипър, впечатли с големия брой посетители.
От 28-и до 29-и Септември, участниците имаха възможността да се информират за най-новите тенденции в сферата на денталната медицина.

В допълнение към многобройните добре познати лектори, Кристиан Щемпф презентира иновациите в сферата на "Превенцията от инфекции и стерилизацията". В неговата презентация, експертът на W&H имаше възможност да се отговори на въпросите на специализираната публика и да обърне внимание на хигиенните процеси по време на работа.

Семинар на Интердент

От 5-и до 6-и Октомври, партньорът на W&H - Интердент, в сътрудничество със Словенската Дентална Асоциация, поканиха лекари по дентална медицина, дентални асистенти и зъботехници на "Семинар на Интердент" в Марибор, Словения. Събитието се организира на всеки 2 години и, в допълнение към академичните презентации, включва и практическа част.

Кристиан Щемпф не само впечатли приблизително 400-те участници с презентацията си на тема "Хигиена", но и предостави важни препоръки за почистването и грижата за денталните инструменти. Целта е да се демонстрират ефективни възможности за бърза и надеждна поддръжка на инструментите.

коментара