Новини

Piezomed - Новата сила в костната хирургия

Piezomed ви предоставя всички предимства на иновативната ултразвукова технология: високочестотните микровибрации дават възможност за срезове
с невероятна прецизност. В допълнение, те осигуряват и така наречения кавитационен ефект за операционната област без почти никакво кървене.
С други думи: минимално инвазивен, максимално мощен!

Piezomed улеснява работата на хирурга: благодарение на иновативната ултразвукова технология се отстранява единствено костна субстанция с изключителна прецизност. Околните меки тъкани остават невредими. Забележително облекчение и за пациента: по-бърза работа, по-малко болка!

Автоматично разпознаване на накрайника

С автоматичното разпознаване на накрайника, W&H създаде друга световна иновация: веднага след поставянето на накрайника, Piezomed го разпознава автоматично и определя мощността според съответната група накрайници.
По този начин не само се улеснява работата, но се и повишава безопасността
и се удължава експлоатационният живот на накрайниците.

Иновативна гама от накрайници

Със своята гама от 24 иновативни накрайника, W&H ви осигурява правилния накрайник за всяко приложение. Подаването на охлаждането в близост до работната точка, осигурява оптимално охлаждане на инструмента и на твърдите тъкани. Новият, усъвършенстван дизайн на зъбците осигурява прецизен срез с малка загуба на кост при вземане на костна присадка и спестява време. Гамата включва и нов режещ трион, който има изключително висока производителност при рязане. Така работите ефективно и спестявате време.

Индивидуални настройки

Piezomed се настройва към вашия личен начин на работа и запаметява последните избрани от вас настройки. Апаратът има три режима на работа: Мощен, Постоянен и Плавен. С функцията за усилване зададената мощност може да се увеличи за кратко време с 20 % без увеличаване на риска от претоварване на накрайниците.

Перфектно почистване

Наконечникът с LED и кабелът подлежат на термодезинфекция и стерилизация. Многофункционалният педал позволява стерилна работа и оптимална свобода на ръцете.

коментара