Новини

Изпитайте откриването на кариеси в ново измерение!

Светлинната сонда Facelight на W&H позволява визуално откриване на кариеси в отворени кавитети и помага за селективно, минимално инвазивно екскавиране. Прегледът с Facelight предлага сигурност и намалява риска от рецидив на кариеси. Лекарите по дентална медицина и пациентите са очаровани от Facelight.


Лекарите по дентална медицина и пациентите са очаровани.

Пациентите, лекувани с Facelight определят значително по-високо ниво на комфорт по време на процедурата. Директната, визуална идентификация на кавитети кара пациентите да се чувстват по-сигурни. Видеото демонстрира употребата на светлинната сонда в три различни случая по време на лечение на кариеси. Положителните реакции на пациентите потвърждават предимствата от откриването на кариеси със светлинна сонда Facelight: безопасно, бързо и минимално инвазивно екскавиране на кариеси.


"Страхотно усещане! Имах чувството, че прегледът е много обстоен, че наистина всичко е отстранено така, че да не възникнат проблеми след това и се почувствах добре от това!"

Сигурност, която си заслужава.

Новата светлинна сонда Facelight дава на лекаря по дентална медицина максимален контрол върху успеха на лечението по всяко време и му позволява да взима правилни решения при лечение. Сондата се базира на иновативния FACE* метод, който прави възможно всяко визуално откриване на кариозен дентин по време на лечение. Бактериите в заразен с кариес дентин оставят метаболитни продукти (порфирини). Те са невидими с просто око на светлина в естествени условия.

Осветяването на отворени кавитети със светлинна сонда Facelight директно прави видим заразения дентин. Виолетовата светлина (дължина на вълната: 405 nm), излъчена от светлинната сонда Facelight кара порфирините да флуоресцират в червено, а здравата част от зъба контрастира в зелен цвят.

* Fluorescense Aided Caries Excavation, Снимки: Prof. Dr. Wolfgang Buchalla

Преди екскавиране

Преди екскавиране
Горе: без Facelight
Долу: с Facelight

След екскавиране

След екскавиране
Горе: без Facelight
Долу: с Facelight


Филтър
Филтърен диск и Диагностични очила

Перфектен филтър за всеки вкус.

Употребата на филтърен диск значително засилва червено-зеления контраст. Подобни процедури могат да бъдат опционално изпълнени с филтърен диск, увеличителна лупа като приставка или очила. Филтърният диск е лесен за употреба и може директно да се постави на светлинната сонда.

Facelight

Лекарят по дентална медицина може също да използва диагностичните очила с филтър, който да бъде включен в пратката за доставка. На разположение е сет с приставки за очила за употреба с оптични очила или като допълнение към диагностичните очила.

Facelight: поглед в бъдещето.

Снимките в бъдещите брошури на W&H ще бъдат повече от снимки. Ще има видео материали, 3D анимации и много други, които ще можете да гледате директно в брошурата във вашите ръце.

Аугментирана реалност

Опитайте и ще останете очаровани. Свалете приложение »W&H AR« на вашия смартфон или PC таблет безплатно от Google Play (Android) или от AppStore (Apple) . Стартирайте приложението и задръжте вашия апарат на 50 см разстояние от снимката.

коментара