Новини

Превъзходството на LED концепцията

W&H създава тенденции в международната дентална индустрия от 125 години. Цяла гама от пионерски изобретения днес са синоним на фамилно управляваната компания в Залцбург, Австрия, и оформят ежедневието на лекарите по дентална медицина по целия свят. W&H демонстрира особени технологични сили в областта на LED технологията за дентални инструменти. Най-последната иновация е първата дентална турбина с LED пръстен.

Първата турбина с 5x LED+ пръстен в света

Цялостното елиминиране на сенки по време на препарация дълго време беше несбъдната мечта на много лекари по дентална медицина. През 2014 г., W&H постигна технологично съвършенство: 5 стерилизуеми, високо-интензитетни, изключително малки LED диоди са интегрирани във формата на пръстен върху малката глава на новата турбина Synea Vision. Лекарите по дентална медицина за първи път се възползват от 100% осветяване без сянка в обработваната зона и пациентите се радват на по-голяма безопасност при лечение. С уникалната турбина Synea Vision с 5x LED+ пръстен, W&H не само поставя нов еталон, но и отново засилва технологичното си лидерство в областта на наконечниците и турбините за съвременно дентално лечение.

технологичният лидер
W&H: технологичният лидер в LED сектора за дентални инструменти.
100% видимост без сянка в обработваната зона.
Сравнена с конкурентни инструменти (вляво), турбината Synea Vision с 5x LED+ пръстен (вдясно) предлага 100% видимост без сянка в обработваната зона.

Първият доставчик на стерилизуем LED в турбини

W&H вече демонстрира своето превъзходство в областта на LED технологията за дентални инструменти в миналото: тя е първият производител на дентално оборудване, който предлага турбини със стерилизуеми LED диоди на пазара през 2007 г., а именно поколението Synea. Лекарите по дентална медицина имат възможност да работят със светлина с качеството на дневна бяла светлина и, за първи път в света, става възможна стерилизацията на целия инструмент.

Интегрираната технология на генератора поставя нови стандарти

През същата година, на пазара излизат и хирургичните прави и обратни наконечници с генераторна технология. Новата характеристика е, че захранването на светлината се генерира изцяло независимо от микромотора чрез генератор, интегриран в инструмента. Потребителите могат да използват LED светлина на всеки дентален юнит и дентален мотор без допълнителни инвестиции. През 2009 г., гамата Alegra предлага всички предимства на известната генераторна технология при протезиране, както и гама за други области на приложение.

Целите на продуктовото развитие на W&H се фокусират върху това да предлагат оптимална подкрепа в ежедневната работа на лекарите по дентална медицина. В тясно сътрудничество с крайните потребители, W&H разработи уникални решения отново и отново, за да осигури ефективна и безопасна работа в денталните клиники и практики. Благодарение на последния успех в областта на LED технологията за дентални инструменти, W&H има възможност да сбъдне едно дългогодишно желание за 100% осветяване без сянка в обработваната зона. Все пак, не само крайният потребител се облагодетелства от повишената сигурност при лечение, пациентът също. Благодарение на новата турбина на W&H, терминът "без сянка" добива съвсем ново значение по целия свят.

125 години W&H – максимум иновация

125 години W&H
125 години Иновация


W&H се фокусира върху нуждите и изискванията на клиентите вече 125 години. Днес, огромен брой иновации са синоним на W&H и все още характеризират технологичния напредък на съвременната дентална медицина.

коментара