Новини

Ден на иновациите с W&H в Коста Рика

В края на февруари, повече от 45 гости приеха поканата да присъстват на 28-ия Ден на иновациите с W&H в Сан Хосе, Коста Рика. Както през последните години, тазгодишното събитие отново се състоя в изключителна обстановка – този път беше ред на хотел Холидей Инн в Есказу да бъде домакин. Лекарите по дентална медицина имаха възможност сами да видят предимствата на иновативната ултразвукова технология в оралната хирургия в хирургичния апарат Piezomed на W&H и да научат повече за мощните електрически микромотори и апарати, използвани за стерилизация на дентални инструменти.

Ден на иновациите с W&H в Коста Рика

Експертни разговори и специални оферти

Оливър Гьотцендорф, Регионален мениджър за Латинска Америка, представи най-новите продукти, които предлага W&H, включително невероятната LED светлина, интегрирана в инструментите и новият MS автоклав. Това беше последвано от коктейл, където гостите имаха възможност да тестват продуктите по време на презентационните срещи, които бяха специално организирани за случая. W&H обедини сили с нейния партньор Implantec, за да осигури на посетителите специални оферти, които са на разположение единствено веднъж в годината по време на Дни на иновацията.

Експертните разговори оформиха основния фокус на Дните на иновация, с известни гост-лектори идващи да обсъдят текущите клинични теми.

Например, тази година, посетителите можеха да разширят техните знания, присъствайки на обсъждането на д-р Хайро Варгас, орален хирург и университетски професор в Коста Рика, на тема ултразвукова хирургия . На тема 'Extracción de cordales con Piezomed?', д-р Варгас направи демонстрация на живо на екстракция на мъдрец. Освен това, д-р Лукас Гил представи възможните приложения на EM-E6 на W&H електрически микромотор, давайки възможност на гостите в аудиторията да го тестват сами след беседата.

д-р Хайро Варгас
д-р Хайро Варгас
Фернандо Гил (Implantec)
Фернандо Гил (Implantec)
д-р Лукас Гил
д-р Лукас Гил

Както в предходни години, 28-ия Ден на иновацията с W&H в Коста Рика се увенча с успех, предлагайки на гостите идеалната възможност да споделят ценния си опит и знания един с друг. Следващото събитие от серията 'Дни на иновациите с W&H' е насрочено за 8 Април 2016 г. в Гватемала.

коментара