Новини

Новият хирургичен апарат Implantmed

Отговаря на Вашите нужди

W&H предлага хирургичен апарат Implantmed от 2001 г.: висококачествен апарат, който осигурява на денталните хирурзи по-голяма безопасност, лесна работа, висока степен на прецизност и гъвкави опции за приложение. Новото поколение Implantmed, представено през септември 2016 г. предлага на потребителите едновременно утвърдените функции на Implantmed, уникална система за измерване на стабилността на импланта, персонализирани характеристики, които могат да бъдат адаптирани, ако е необходимо, високотехнологичен интуитивен интерфейс и още по-мощен микромотор.

Новият хирургичен апарат на W&H подкрепя хирурзите с неговото прецизно изпълнение при процедури по орална хирургия и ефективно управление на времето.

високотехнологичен сензорен екран
Високотехнологичният сензорен екран и интуитивната навигация улесняват работата с апарата.

Бързо и лесно надграждане когато и където желаете - W&H Osstell ISQ модул.

шлаух за иригация

Шлаухът за иригация може да бъде бързо и сигурно поставен.

LED+ осигурява цялостно осветяване на хирургичното поле независимо от мощността на мотора.

Подобрена безопасност

С възможността за оценка на стабилността на импланта и детайлизираната документация от поставянето на импланта

Взимането на решение за най-добро време за натоварване на импланта става все по-сложно, когато се опитвате да вземете предвид всички ключови параметри и рисковите фактори за пациента. Опционалният W&H Osstell ISQ модул за новия Implantmed прави оценката на успеха от лечението по-сигурна и надеждна. Докато интегрираната автоматична функция за нарязване на резба и торг контролът на Implantmed помагат на лекаря по дентална медицина при поставянето на импланти, Osstell ISQ (Implant Stability Quotient) модулът улеснява преценката за оптимално време на натоварване на импланта. Измерената стойност за стабилност с апарата помага за повишаване на степента на успех и е форма за гарантиране на качеството.

Тази неинвазивна система за измерване може да бъде използвана както за определяне на първичната стабилност на имплантите, така и за наблюдение на остеоинтеграцията, използвайки вторични измервания и за определяне на оптималното време за натоварване на импланта. ISQ стойността (ISQ скала от 1-100) се показва на екрана след измерване и може лесно да се разтълкува, благодарение на множеството клинични изследвания. W&H Osstell ISQ модулът е допълнителна опция и може да бъде надградена към новия Implantmed.

Когато функцията за документиране е активирана, всички стойности от поставянето на импланта, като например зададените параметри на апарата, кривата на поставяне на импланта, измерването с Osstell ISQ и основната информация като ID на документирането и позицията на зъба, могат да бъдат съхранени на USB памет.


Лекота на работа

С новия потребителски интерфейс и обновен дизайн на помпата

Новият потребителски интерфейс на Implantmed помага на екипа в денталната практика да рационализира етапите от лечението, тъй като те са по-улеснени, отнемат по-малко време и са по-ефективни. Високотехнологичният цветен сензорен екран със стъклена повърхност улеснява работата с апарата. Важната информация за конкретния етап от процедурата се вижда ясно на големия екран. Логическата и интуитивна система за навигация и персонализираните програми позволяват на денталния имплантолог да се концентрира върху най-важните неща. Implantmed може да бъде персонализиран за до шест потребители, с което подобрява ефективността на груповата практика.

Новият дизайн на помпата още повече улеснява работата с апарата и спестява време от предварителната подготовка. Шлаухът за иригация може да бъде поставен много лесно, бързо и преди всичко безопасно дори при условия на пълна стерилизация.

Прецизен и мощен

С мощния мотор и правите и обратни хирургични наконечници с LED+

Дори най-трудните процедури могат да бъдат изпълнени с по-малко усилие и голяма прецизност, благодарение на торга на мотора от 6.2 Ncm и обороти от 200 до 40,000 rpm. Новият апарат разполага с най-късия хирургичен мотор на пазара. Ергономичната форма и перфектно балансираната комбинация от мотор и обратни наконечници на W&H осигуряват на потребителя продължителни периоди на работа без умора в ръцете.

В допълнение, петте нови прави и обратни хирургични наконечници с LED+ вече цялостно осветяват хирургичното поле, независимо от мощността на мотора. Висококачествената неръждаема стомана с устойчиво на надраскване покритие означава, че хирургичните прави и обратни наконечници имат особено дълъг живот на експлоатация и са много здрави.


Висока степен на гъвкавост

Безжичен педал за управление и продуктови характеристики, които могат да бъдат персонализирани и надградени

Гъвкавостта е важна характеристика на новия Implantmed. В допълнение към опционалните характеристики, които могат да бъдат избрани при покупка и W&H Osstell ISQ модула, който също може да бъде надграден, новият педал за управление предлага още по-голяма гъвкавост и удобство. Implantmed може да се управлява лесно и хигиенично с педала за управление като алтернатива на сензорния екран. Новият безжичен педал за управление може да се използва за няколко апарата на W&H, като например апарата за пиезохирургия Piezomed, и лесно може да се надгради за тези устройства на по-късен етап. Безжичният педал за управление може да се постави навсякъде в зоната за работа за по-голяма безопасност и удобство в хирургичната среда.

коментара