Новини

W&H започна седмицата с търговското изложение IDS

За W&H седмицата на търговското изложение започна с ден по-рано от официалното откриване на IDS. На срещата с представителите на медиите и ексклузивната гала вечер за партньори, W&H демонстрира нови продукти и доказани класики от нейното обширно портфолио. Главният фокус от двете събития на W&H беше върху това как компанията ще представи себе си през предстоящата година и какви нови продукти могат да очакват потребителите. На 20-и март 2017 г., зала Флора в Кьолн за втори път посрещна партньорите на W&H и представителите на немскоговорящия свят. Те присъстваха на това събитие, за да научат от първа ръка за най-новите продукти и бъдещи активности на W&H, за партньорствата в индустрията и технологичните иновации, както и да заздравят дългогодишните си бизнес взаимоотношения.

Среща на W&H с медиите – технологичен поглед

Основният фокус на събитието с медиите беше върху активното поддържане и непрекъснато разширяване на международната мрежа. Чрез колаборации с избрани партньори, изпълнителният директор на W&H Питър Малата изрази надежда за развитие на ценната синергия, едновременно от технологична и маркетингова перспектива. Компанията се фокусира и върху близката работа с университетите и институциите, с цел да се осигури успешно продуктово развитие, сподели г-н Малата. Това позволява на W&H непрекъснато да предлага иновативна продуктова гама на нейните клиенти по цял свят.

Роланд Грубер, ръководител продажби и маркетинг на W&H Deutschland/W&H Austria, също присъства на IDS, за да направи преглед на продуктовите иновации на W&H. Сред продуктите, които той представи, от сектора възстановяване и протетика, беше турбина Primea Advanced Air, първата в света въздушно задвижвана дентална система за бързооборотна препарация. Друга технологична иновация, представена от Грубер, беше новият Implantmed. Благодарение на тясното сътрудничество с Osstell, W&H успешно комбинира нейния имплантологичен мотор от най-ново поколение с функционалността на Osstell ISQ за измерване на стабилността на импланта. W&H е единственият производител в света, който е направил това. Освен това, новата Assistina TWIN на W&H осигурява ефективно смазване за рекордно краткото време от само 10 секунди за инструмент. По този начин значително се улеснява ежедневната работа в денталните практики.

Събитието беше последвано от сесия въпроси-отговори, предоставяйки на медиите възможността да обсъдят бъдещи разработки и тенденции в денталния пазар с експертите на W&H.

Седмицата на IDS започна с успешна гала вечер

След срещата с медиите, повече от 270 гости отпразнуваха началото на IDS под мотото “Тази вечер е Ваша… защото Ви е грижа”. Мотото беше начинът на генералния директор Питър Малата да потвърди дългогодишните партньорства и отличното сътрудничество между W&H и присъстващите. Ексклузивната вечеря се състоя в банкетна зала Флора, където комфортната атмосфера беше допълнена от музика на живо. Гостите имаха възможност за широки дискусии и подновяване на приятелствата. Впечатляващото място, невероятната аранжировка от цветя, светлинните ефекти и забавната програма наистина допринесоха за изключителния успех на вечерта.

Един от акцентите беше специалният дизайн на сцената, който незабавно предизвика любопитство още с влизане в красивата банкетна зала. Огромното лого на W&H, около осем метра широко и четири метра високо, също беше особено привликателно, служейки като фон за впечатляващи видео прожекции. Но, нямаше да бъде W&H, ако ставаше дума само за продуктова презентация. Холографното шоу, което ще остане дълго в съзнанието на голяма част от гостите, беше друг акцент от вечерта, подчертаващ още веднъж иновативния дух на W&H. Специалните продуктови акценти, оценката на партньорствата и страстта към денталната индустрия заеха центъра на вниманието в този напълно успешен старт на седмицата на IDS 2017.

Снимки: ZWP онлайн

коментара