Новини

Новият видео канал на W&H

Доближете се още повече до света на иновативните дентални решения

На разположение 24/7 и винаги готови за бизнес – видео каналът на W&H е най-добрият източник за бърза информация, прецизно отговаряща на нуждите на клиентите. Сега е по-лесно от всякога да получите изчерпателен преглед за гамата на W&H, да получите достъп до полезни съвети или да откриете полезна информация за клиничните теми. Видео каналът на W&H може да се похвали с модерна визия, ясна структура и изключително удобство за потребителя на всички устройства.

video.wh.com – новият видео канал W&H
video.wh.com – новият видео канал W&H

Търсеното дентално видео само с няколко кликвания: най-добрата вътрешна информация

Отсега нататък, новият видео канал на W&H ще събира всички качени видео материали на video.wh.com, предлагайки на зрителите удобно и атрактивно интернет изживяване. На тяхно разположение бързо и лесно ще бъде представена важна информация за продуктите на W&H, видео ръководства и факти относно всички теми от денталното лечение. Модерният дизайн е единият стълб в новия видео канал – другият е силният фокус върху адаптирането на съдържанието така, че да отговаря на нуждите и предпочитанията на клиентите. Например, клиентите и партньорите могат да използват тази интуитивна навигационна система, за да разгледат бързо, точно и ефективно всички видео клипове, съдържащи комплексна информация. Видео каналът на W&H също предлага ексклузивен достъп до видео изследвания, записи от хирургични процедури и процеси на лечение и много повече – цялостен достъп след еднократна регистрация.

Изключителните характеристики на видео канала на W&H са удобни за работа, с ясна структура и интуитивна навигация.
Изключителните характеристики на видео канала на W&H са удобни за работа, с ясна структура и интуитивна навигация.
Онлайн видео материали с топ качество на всички мобилни устройства.
Онлайн видео материали с топ качество на всички мобилни устройства.

Едно видео струва повече от хиляда думи

Богатството от информация, което чака да бъде открито превръща посещението във видео канала на W&H в цялостно визуално изживяване. Професионалните видеа с висока резолюция представят различни процедури, извършени от дентални лекари и хирурзи. Предоставените експертни интервюта дават полезни съвети относно функционалността, издръжливостта, качеството и дизайна на иновативните продукти на W&H. Това прави видео канала на W&H незаменим източник за всяка дентална практика. Широката гама от практически насочени видеа и интервюта от водещи лидери също осигуряват ценна информация, обяснявайки сложните клинични случаи по ясен и разбираем начин.

Топ качество на всички мобилни устройства

Удобната за потребителя навигация, ясният видео дисплей, атрактивните изображения на началния екран и най-високото качеството на излъчване определят новия видео канал на W&H. В комбинация с най-горещите теми от денталната медицина, ценни съвети с вътрешна информация и забавни видео клипове, до които има светкавичен достъп от всяка точка на света, видео каналът на W&H създава истинска добавена стойност за клиентите.

Ясната структура на навигацията и функцията за търсене улесняват намирането на актуална информация за продуктите и компанията. Потребителят просто трябва да изпише първите букви на думата и незабавно ще се появи списък в възможните резултати. Благодарение на гъвкавото оформление на видео канала на W&H, видеата и информацията стават достъпни бързо и лесно още в движение. Дизайнът на видео канала автоматично адаптира резолюцията на екрана спрямо устройството, което се използва, независимо дали става дума за таблет, смартфон, лаптоп или компютър. Новият видео канал на W&H е разбира се съвместим с всички Android, Apple и Windows мобилни устройства. Клиентите и други заинтересовани страни могат по този начин да се насладят на перфектно представени видеоклипове и директен достъп по всяко време.



коментара