Новини

Мексиканските лекари по дентална медицина откриват света на W&H

През май и юни 2017 г. две групи от докторанти от Мексико получиха възможност да пътуват до Залцбург в Австрия и да посетят седалището на W&H Dentalwerk Bürmoos GmbH. Престоят им бе насочен към поддържането на лични взаимоотношения и цялостно запознаване с иновативната продуктова гама на W&H. Двете групи се състояха от общо 29 студенти от висшите учебни заведения на Университета Ла сале (Мексико сити) и Автономен университет Юкатан (Мерида).

Посетители от Университета Ла Сале (Мексико сити)
Посетители от Университета Ла Сале (Мексико сити)
Дипломирани студенти от Автономния университет в Юкатан (Мерида)
Дипломирани студенти от Автономния университет в Юкатан (Мерида)

Практически обучения с продуктови мениджъри

Всички участници използваха електрическия мотор за маса в комбинация с бързооборотен обратен наконечник, който са поръчали предварително от W&H като част от обучението за тяхната специалност. "Поканихме тези лекари по дентална медицина, които точно стартират кариерата си, за да ни посетят в Бюрмоос, тъй като вече са закупили висококачествен W&H продукт. Искахме да им дадем възможност да се запознаят по-добре с нашата компания и с широката ни гама от продукти, както и да засилим доверието им в марката W&H. Предполагам, че може да се каже, че ситуацията е благоприятна за всички участници", обяснява Оливър Гьотцендорф, регионален мениджър за Латинска Америка в W&H.

Практическо обучение за Tigon+ с продуктовия мениджър Бернхард Едер
Практическо обучение за Tigon+ с продуктовия мениджър Бернхард Едер
Продуктовият мениджър Андреас Лете представя акцентите в модерната имплантология и пиезо хирургия.
Продуктовият мениджър Андреас Лете представя акцентите в модерната имплантология и пиезо хирургия.

Нови технологии от W&H

Програмата за посетителите включваше практически сесии за обучение с продуктови мениджъри на W&H с акцент върху имплантологичен мотор Implantmed, хирургически апарат Piezomed, пиезо скалер Pyon с LED и други продукти. В областта на обработката на инструменти, една презентация беше фокусирана по-специално върху стерилизаторите Lina и MS. Посещенията на двете групи бяха запълнени с обиколка на съоръженията, които дават представа за новаторската бизнес структура на компанията и най-съвременните производствени методи. Друг акцент беше посещението на музея W&H, където гостите откриха редица интересни сведения за гамата продукти на W&H и 125-годишната история на компанията.

Информацията за най-новите W&H технологии и възможността да се срещнат лично със служителите на W&H в Бюрмоос бяха добре приети от посетителите. "Бяхме особено доволни от високия интерес към съвременните работни процеси на компанията. Посещенията в Бюрмоос също ни дадоха шанс да впечатлим нашите клиенти с високия стандарт и качество в W&H. Това ни позволява да укрепваме доверието им в нашите продукти и да продължим да разширяваме международните си партньорства", добави Оливър Гьотцендорф.

коментара