Новини

Конгрес на EAO в Мадрид

Оптимизиран план за лечение с Implantmed

На конгреса на EAO в Мадрид, W&H представи иновация в областта на имплантологията с новото поколение Implantmed. Годишният Научен конгрес на Европейската Асоциация по Остеоинтеграция (EAO) предостави актуални научни знания и технологични тенденции в имплантологията на 5-8 октомври 2017 г. Изложбеният център Feria de Madrid (IFEMA) осигури мястото за 26-та годишна конференция.

Повече от 4,200 посетители от 78 държави се възползваха от възможността да поддържат и разширят тяхната мрежа от връзки, за да научат от първа ръка за продуктовите иновации и да участват в интересния научен симпозиум и разговори на кръгла маса. 100 говорители и делегати от цял свят представиха своя опит относно остеоинтеграцията, регенерацията на меки тъкани, дигитално планиране на лечение и други.

От лява на снимката: Д-р Мартина Банце, Директор научен маркетинг, Андреас Лете, Продуктов мениджър по орална хирургия и имплантология, Кристофър Стал, CEO на W&H Impex, Бастиан Дибалд, Директор продажби и маркетинг и член от Ръководството на W&H, Ангела Паредес, Управляващ директор на W&H Ibérica, Рудолф Флигер, член на Надзорния съвет на W&H, Рамон Ферер, от търговския екип на W&H Ibérica, Рафаел Ханер, от търговския екип на W&H Ibérica, Серхио Лопез, от търговския екип на W&H Ibérica, Каталина Гарсия, от търговския екип на W&H Ibérica, и Хосе Мартинез, Ръководител на търговския екип на W&H Ibérica.
Екипът на W&H по време на конгреса на EAO показаха на посетителите новите продуктови решения и ефективни работни процеси.

Надеждна оценка на стабилността на импланта

Конгресът на EAO постави нов рекорд за търговско изложение, на което близо 140 производители и дилъри представиха техните най-нови продуктови иновации и клинични решения. Специалистите на щанда на W&H се фокусираха върху съвременните технологии за оптимално планиране на лечението и непрекъснато документиране на процеса. В резултат на сътрудничеството ни с Osstell, шведският специалист по остеоинтеграция, W&H Osstell ISQ модулът е добавен към най-новото поколение Implantmed. Това прави Implantmed единственият в света хирургичен апарат с интегрирана система за измерване на стабилността на импланта.

По този начин, потребителите се възползват от система за определяне на стабилността на импланта и степента на остеоинтеграция. “Въпросът с имедиатното натоварване играе важна роля в имплантологията. Пациентите искат атравматично и възможно най-кратко време за лечение,” казва Андреас Лете, Продуктов мениджър на W&H.

Ангела Паредес, Управляващ директор на W&H Ibérica, споделя, “Използвайки W&H Osstell ISQ модула, имплантолозите могат непрекъснато да наблюдават степента на остеоинтеграция и да вземат по-прецизно решение за оптималното време за натоварване на импланта. Следователно ние осигуряваме на нашите клиенти подкрепа за значително оптимизиране на периода на лечение.” Ангела Паредес и Андреас Лете, заедно с испанския екип на W&H на място, предоставиха на посетителите информация за предимствата на продукта.

Implantmed
W&H Implantmed
Предимствата на комбинацията от къс хирургичен микромотор и хирургичен прав и обратен наконечник.
Предимствата на комбинацията от къс хирургичен микромотор и хирургичен прав и обратен наконечник.

Implantmed осигурява високо ниво на гъвкавост

В допълнение към опцията за разширена функционалност при измерване на стабилността на импланта, W&H осигури повече информация на изложбения щанд за иновативните функции на Implantmed и възможностите за надграждане. Имплантолозите бяха особено заинтригувани от цветния сензорен екран със стъклена повърхност за интуитивна работа, както и от безжичния педал за управление. Безжичният педал за управление гарантира по-голяма гъвкавост в хирургичната зона и за първи път позволява на оператора да превключва между няколко хирургични апарата, като например Implantmed и пиезоелектрическия апарат Piezomed.

Също така, комбинацията от къс хирургичен микромотор и хирургически прави и обратни наконечници е част от оживените дискусии със специалистите на W&H. В демонстрациите на живо, посетителите имаха възможност да се убедят сами в перфектния баланс между микромотора и инструмента в ръка. Продуктовият мениджър на W&H обясни, “Тази уникална комбинация, например, помага на потребителя по време на подготовката на имплантното ложе, поставяне на имплант и остеотомия.”

Д-р Акерман, Андреас Лете
Д-р Карл-Лудвиг Акерман, орален хирург (Германия), и Андреас Лете, продуктов мениджър на W&H.
клинични приложения
Съвременни познания за клиничните приложения с посетителите.

Значителният интерес към новия Implantmed сред посетителите на конгреса на EAO, както и високият брой на хората, отговорни за вземането на решения на щанда на W&H, ясно показаха добавената стойност на хирургичния апарат за специалистите по хирургия. Андреас Лете каза: "Освен оценката на качеството на костта и специфичната аугментация, имплантът трябва да бъде поставен по такъв начин, че да се слее перфектно в челюстта. В допълнение, комфортът и качеството на живот на пациента остават най-висок приоритет по време на цялото лечение. "Оборудван с иновативни функционалности, например за неинвазивна оценка на осеоинтеграцията и стабилността на имплантите, Implantmed осигурява сигурност, лекота на работа и гъвкавост в съвременната имплантология.

W&H щанд на изложението
Щандът на W&H по време на изложението.
технологии
Информация за последните технологии на W&H.

коментара