Новини

Споделяне на опит с австрийската бизнес делегация

Делегация от австрийски икономисти
Икономическите перспективи и потенциалният бъдещ разтеж в Европа бяха фокусът в серия от дискусии с австрийски бизнес делегати.

Икономическите перспективи и потенциалният бъдещ разтеж в Европа бяха фокусът в серия от дискусии с австрийски бизнес делегати в централата на W&H на 11-ти октомври 2017г. По време на тези разговори, екипът от 15 делегати, водени от Д-р Кристиан Мюлер, началник отдел "Търговска политика" и секция "Външна търговия" на WKS, обсъдиха важни теми като търговските ограничения и възможностите за износ.

С квота за износ от 95%, W&H значително допринася за австрийската икономика. Осемнадесет дъщерни фирми и гъста мрежа от партньори гарантират, че продуктите на W&H могат да бъдат изнасяни в над 110 държави в цял свят. В своята приветстваща реч, директорът на W&H Питър Малата подчерта значението на европейския регион за фамилната компания. С безброй дъщерни фирми из Европа, W&H гарантира интензивни процеси на пазара във всяка държава.

Симон Нидермюлер, Директор по продажби, и Херберт Трашвандтнер, член на Изпълнителния борд, представиха на посетителите настоящите и бъдещите разработки. За да покрие големите изисквания на европейската икономика, която се характеризира със силна конкуренция, W&H използва модерни процеси на производство и поставя високи стандарти за качество. Като допълнение към производството на точен брой продукти за удовлетворяване индивидуалните дневни изисквания на клиентите, комапнията също така има и впечатляващо модерна структура на екипа, която е в действие от много години насам. Бизнес делегатиде бяха заведени на обиколка в завода, позволявайки им да видят от първо лице производствените операции на този международен бизнес.

Представяне на структурата на компанията
Висококачествено продуктово портфолио на W&H
Ефективни производствени процеси

коментара