Новини

W&H и Osstell на конгреса на EAO

Повече сигурност във всички етапи на лечението

От 11 до 13 октомври 2018 г. Европейската Асоциация за Остеоинтеграция (EAO) събира експертите по имплантология от цял свят на своя 26-годишен научен конгрес в Панаирния център, Виена. Основните теми ще бъдат диагностиката, хирургичните процедури и клиничната последваща грижа. За W&H и Osstell фокусът на конкреса ЕАО ще бъде върху техниките за оптимизирано планиране на лечението. Заинтересованите потребители могат да очакват обширната продуктова експертиза на W&H Implantmed с интегриран Osstell ISQ модул, както и самостоятелните устройства на Osstell, включително и новия BeaconTM. Диагностичният инструмент беше представен за първи път през юни 2018 г. по време на EuroPerio9 и осигурява лесна ориентация при измерването стабилността на импланта, както и степента на остеоинтеграция.

W&H Implantmed
Implantmed е единственият хирургичен апарат с интегрирано измерване стабилността на импланта. W&H и Osstell представиха своите иновации още през 2016 г. на конгреса на EAO в Париж.
Osstell Beacon
Новият Osstell Beacon показва за секунди на цветна скала дали имплантът е готов за натоварване.

Най-добрите практики при лечението с импланти: обмен на клиничен опит от потребители за потребители

В началото на конгреса EAO на 10 октомври 2018 г. W&H и Osstell канят имплантолозите на специално практическо обучение на тема „Имплантация и мениджмънт на меките тъкани“ в Университетската клиника по дентална медицина Виена. Под ръководството на проф. д-р Улрике Кухлер (Катедра по орална хирургия в Университетската клиника по дентална медицина Виена), участниците ще имат възможността самостоятелно да направят избрани измервания и в процеса да научат повече за биологичната среда около зъбните импланти, тяхното техническо манипулиране и оптималното овладяване на усложненията.

Реномирани експерти ще споделят опита си със специализираната публика на тема „Орална имплантология“ на научния симпозиум на Osstell от 11 до 13 октомври 2018 г. в рамките на EAO конгреса. Ще се проведе демонстрация как резонансният честотен анализ (RFA) помага за намирането на клинични решения в денталната имплантология. Посетителите на симпозиума ще могат да проследят специални случаи със съпровождаща дискусия, прогресивни оперативни техники, както и информация за нови модели на обучение и онлайн платформи. Модератор на научния симпозиум на Osstell ще бъде д-р Маркус Дагнелид (Швеция). Други говорители са: проф. д-р Улрике Кухлер (Австрия), д-р Пол Розен, дмн (САЩ), както и д-р Франциско Теиксеира Барбоса (Испания).

За W&H и Osstell:

Още през 2016 г. W&H и Osstell привлякоха вниманието със съвместната си работа и разработката на четвърто поколение на W&H Implantmed. До днес Implantmed е единственият хирургичен апарат с интегрирано измерване стабилността на импланта. С присъединяването на Osstell AB към групата на W&H в началото на март 2018 г., двете компании разширяват съвместното си портфолио. На фокус е интегрирането на продуктови решения в хирургичните задвижващи апарати, както и свързването на други продукти към инструментите за управление и анализ на данни. Общата цел на W&H и Osstell е денталните имплантации да бъдат още по-сигурни и резултатите още по-предвидими.


W&H на EAO конгреса:
Зала A │Щанд S 24

Osstell на EAO конгреса:
Зала A │Щанд S 42

Практическо обучение „Имплантация и мениджмънт на меките тъкани“:
10 октомври 2018 │08:30 – 18:00
Университетска клиника по дентална медицина Виена, Sensengasse 2a, 1090 Vienna
Такса участие: 250 €
За записване тук!

Научен симпозиум на Osstell:
11 октомври 2018 │ 10:30 – 12:30
Панаирен център Виена │ Зала A │ Стая Salzburg
Messesplatz 1, 1021 Vienna
За записване тук!

коментара