Новини

Вашият доставчик на решения за вграждане

Решенията за вграждане на W&H са висококачествени, персонализирани и предлагат всичко от един източник. Тези лесни за интегриране решения за дентални юнити показват пътя не само в денталната задвижваща технология. Със своята уникалка експертиза за развитие, W&H е също и Ваш партньор за спазване на нормативните изисквания. Поради това производителите на дентални юнити могат да се възползват от пълна и изключителна гама от продукти и услуги. Това означава, че W&H оптимизира разходите за разработка и цени времето на своите клиенти, като по този начин поддържа кратко време за пускане на пазара.

Разбирането на технологичните и регулаторни изисквания на производителите на дентални юнити и превръщането им в решения е целта на модулите за вграждане на W&H.

Вашият УАУ опит по време на IDS!

Потопете се в света на W&H и изживейте решенията за вграждане на нашия щанд: както виртуално, така и на живо. Възползвайте се от нашето AR (аугментирана реалност) приложение и научете повече за W&H като уникален доставчик на интегрирани функционалности. Бъдете вдъхновени от новите технологии и иновативни решения – нашият W&H свят на аугментирана реалност го прави възможно!
Посетете ни на щанда по време на IDS в зала 10.1/щанд C/D 10-11

Вземете виртуалния опит с Вас у дома. С Вашата лична „изкачаща“ картичка можете да се потопите по всяко време в нашия W&H свят на аугментирана реалност. Запознайте се с нашата пълна гама от решения за вграждане. Използвайте нашия опит за Вашия личен успех!

Вашата марка отвън. Нашето качество отвътре.
Потопете се в света на опита с W&H аугментирана реалност.

Идеалното решение от един източник

Всички елекронни W&H модули – от системата за управление на юнита до интегрираните дентални задвижвания – ще бъдат специално сглобени според изискванията на клиента. За това W&H се позиционира като уникален доставчик на пълно оборудване за производителите на юнити. Клиентите имат възможност да избират от самостоятелно задвижване или от индивидуална комбинация от няколко компонента. При внедряването на специално разработени решения за вграждане, W&H обръща специално внимание на това да се гарантира, че отделните компоненти на системата са перфектно комбинирани за всяко приложение. Резултатът е максимална производителност, отлична надеждност и реална добавена стойност за потребителя.

W&H – надежден партньор за развитие

W&H се фокусира върху разработването на продуктите съвместно с клиента. В това отношение, развитието на компанията има решаващи предимства. Въз основа на модулен набор от най-съвременни електронни компоненти, които отговарят на всички изисквания за съответствие, W&H произвежда перфектни, лесни за интегриране решения. W&H е на разположение на своите клиенти като надеждна точка за контакт във всички фази на процеса на разработване и през целия жизнен цикъл на продукта. Като доставчик на решения W&H предлага подкрепа с целенасочена комбинация от продукти и експертни познания за техническо развитие. Всичко от един източник от W&H означава максимална ефективност на ресурсите и рентабилност.

Технологично предизвикателство. Изключително качество.

Използвайки портфолиото на W&H, производителите на юнити имат възможността да направят денталния си юнит готов за бъдещето. Не само че компонентите са технологично актуални, но и са разработени в тясно сътрудничество с лекари по дентална медицина от цял свят. Водещ продукт е хирургичният мотор Implantmed, който технологично е един от най-добрите продукти в оралната имплантология и също така е популярен стандарт в дентални практики и клиники главно поради лесната му употреба. Като важен елемент от портфолиото на W&H, Implantmed осигурява безопасни и ефективни работни процеси, включително и като интегрирано решение.

С Primea Advanced Air W&H предлага още една уникална характеристика в най-новото поколение турбини. Тази комбинация от пневматична и електрическа задвижваща технология за високоскоростна препарация бе отличена с австрийската Държавна награда за иновации през 2018 г. В допълнение към регулируемата скорост на борера, крайните потребители имат възможността да се възползват от постоянно отстраняване на зъбните структури, дори при увеличаваща се сила на натиск. Това им позволява по всяко време да работят с оптимална скорост и максимална ефективност при обработка. Стерилизуемият 5x LED+ пръстен, интегриран в малката глава на турбината осигурява 100% осветяване без сянка на обработваната зона.

Ето защо е абсолютно ясно, че денталните юнити могат да бъдат оборудвани с добре познати и иновативни решения от W&H.

коментара