Новини

Вашето технологично предимство при високооборотните приложения

W&H създаде уникално портфолио в областта на решенията за вграждане с технологията Primea Advanced Air. Лесното за интегриране решение за високоскоростно задвижване открива нови възможности в денталната препарация и осигурява технологично предимство в денталните юнити. Производителите на юнити могат да се възползват от уникалната технология, която бе удостоена с Държавна награда за иновации през 2018 г.

Разбирането на технологичните и регулаторни изисквания на производителите на юнити и превръщането им в решения е целта на системите за вграждане на W&H.
Разбирането на технологичните и регулаторни изисквания на производителите на юнити и превръщането им в решения е целта на системите за вграждане на W&H.
Системата Primea Advanced Air предлага технологично предимство при високоскоростна препарация.
Системата Primea Advanced Air предлага технологично предимство при високоскоростна препарация.

Технология, спечелила награди, за успеха на Вашата практика

В Primea Advanced Air W&H съчетава най-доброто от двата свята. Благодарение на комбинацията от въздушно задвижване и електронно управление, W&H технологията Primea Advanced Air, за разлика от традиционните турбини, осигурява постоянно отстраняване на зъбните структури, дори при увеличаваща се сила на натиск върху зъба. За първи път потребителите имат предимството на широка гама от контролирани високи скорости за рутинна работа в практиката. В допълнение, стерилизуемият 5x LED+ пръстен, интегриран в малката глава на турбината, осигурява 100% осветяване без сянка.

Значението на W&H иновациите за денталния бранш беше потвърдено през 2018 г., когато W&H бе наградена с Държавната награда за иновации. С решенията за вграждане Primea Advanced Air, денталните юнити и монтажниците на системи могат да се възползват не само от уникалната технология на задвижване, но също така и от технологичния акцент (висока скорост плюс LED+ светлина). Известните производители на юнити като Ultradent (Германия), DKL (Германия), Heka Dental (Дания), Finndent (Финландия), Yoshida (Япония) вече използват технологията Primea Advanced Air в своите дентални юнити. Нови партньори са планирани за 2019 г.

Перфектният цялостен пакет от един източник

Разбирането на технологичните и регулаторни изисквания на производителите на юнити и превръщането им в решения е целта на системите за вграждане на W&H. Те са индивидуално съобразени с изискванията на производителите на юнити и оборудвани с иновативно портфолио. В допълнение към компонентите за управление на юнита, заедно с ротиращите и осцилиращите задвижващи системи, предлаганата гама от инструменти включва и иновативна пневматична задвижваща система за дентална препарация - Primea Advanced Air. За това W&H предлага перфектното задвижващо звено за всеки сегмент на приложение от Възстановяване & Протетика, Ендодонтия, Профилактика & Пародонтология до Орална хирургия.

W&H надежден партньор за развитие

W&H се фокусира върху разработването на продукти съвместно с потребителите. В това отношение революционният растеж на компанията има решаващи предимства. Въз основа на модулен комплект от най-съвременни електронни компоненти, които отговарят на всички изисквания за съответствие, е възможно да се произведат лесни за интегриране цялостни решения и те да бъдат одобрени за пазара в най-близко бъдеще. По време на процеса на разработване и жизнения цикъл на продукта, W&H помага на своите клиенти като надеждна точка за контакт и като доставчик на решения с целенасочена комбинация от продуктови предложения и експертиза за техническо развитие. Подробните обучителни сесии за продукти и приложения, комплексен пакет услуги и сервизно обслужване завършват портфолиото на W&H. Всичко от един източник от W&H означава максимална ефективност на ресурсите и рентабилност.

Спечелила технологични награди за пазарен успех – турбината Primea Advanced Air беше наградена с Държавната награда за иновации през 2018.

коментара