Новини

Новият стерилизатор Lara – невероятен отвътре. Невероятен отвън.

Готови за бъдещето с новия стерилизатор Lara

Бъдете готови за днес и за утре – с новия стерилизатор Lara от W&H потребителите получават не само най-съвременни технологии, но и допълнителни високотехнологични решения за бъдещето. Оборудван с бързи времеви цикли и сигурна система за документиране, Lara опростява и ускорява процеса на стерилизация. Нещо повече, с новата система за активиране на кодове, потребителите могат лесно да инсталират допълнителни функции. Това позволява на Lara лесно да се адаптира към индивидуалните и бъдещи изисквания на практиката.

Невероятно бърз, невероятно лесен за работа

Отвътре – мощен пакет от възможности, отвън – привлекателна визия: новата Lara убеждава със своята гладка повърхност и цветен сензорен екран, който позволява бърза и интуитивна навигация през структурата на менюто. Концепцията на обслужване е ясна – да се спести повече време за лечение на пациентите. Дори стандартната версия на Lara предлага един от най-бързите тип B цикли в своя клас.

За да отговори на изискванията за пълна проследимост, USB памет с голям капацитет записва автоматично отчетите от циклите през целия живот на Lara. Потребителите получават контрол и сигурност по време на обработката на инструментите. Налична опция: принтер за етикети и отчети от циклите, който предлага документация на хартия без допълнителен компютър и софтуер. Автоматичният вентил за пълнене с вода осигурява допълнителна ефективност: това позволява свързване към деминерализираща система и ръчното пълнене и източване вече не са необходими.

Клас В стерилизатор Lara: перфектна ергономичност и функционалност за невероятно удобство на потребителя.
Клас В стерилизатор Lara: перфектна ергономичност и функционалност за невероятно удобство на потребителя.
С Lara потребителите получават още днес най-модерна технология за изискванията на утрешния ден.
С Lara потребителите получават още днес най-модерна технология за изискванията на утрешния ден.

Разширена функционалност чрез лесно надграждане

В зависимост от бъдещите потребности на практиката или регулаторните изисквания, новият стерилизатор Lara може лесно да бъде персонализиран и надграден чрез система от активиране на кодове.

Това позволява на потребителите да активират още по-бърза скорост и разширена документация. Активиращи кодове и функции с един поглед:

  • Активиращ код „Performance“: още по-бързи времеви цикли чрез надграждане до Eco Dry +, който автоматично адаптира времето за сушене към масата на зареждане. Това спестява време и енергия.
  • Активиращ код „Fast Cycle“: бързият тип S цикъл дава възможност за стерилизация на неопаковани инструменти само за 20 минути.
  • Активиращ код „Traceability“: тази функционалност позволява персонализирането на стерилизатора с цел проследимост до служителя, който е стартирал стерилизационния цикъл.
  • Активиращ код „All-in-one“: този код активира всички функции, споменати по-горе.

Каквото и да се случи в бъдеще - с Lara сте добре подготвени! В допълнение към стандартните функционалности на Lara с високото качество на W&H, новата система за активиране на кодове дава възможност да се подготвим още днес за бъдещите изисквания. Това дава на денталните практики по-голяма гъвкавост и преди всичко увереността, че са оптимално оборудвани за всички предстоящи задачи.

коментара