Доклади & Изследвания

Потребителски доклад за Alegra

Обратни наконечници Alegra

Univ. Prof. DDr. Herbert Dumfahrt, Директор на Университетска клиника за дентална протетика и възстановителна дентална медицина, Инсбрук, Австрия.

Използвам продукти на W&H от 27 години и съм впечатлен от иновативността и непрекъснатото развитие на продуктите. Когато изпробвах новите обратни наконечници Alegra с независима LED светлина, универсалното приложение на инструментите се открои като съществено предимство.

Фактът, че LED светлината е независима от мотора означава, че инструментите могат да бъдат използвани с лекота във всички зони на лечение без никакво усложнение.

LED светлината осигурява изумителна качествена светлина и много добро осветяване. LED светлината от инструментите се комбинира приятно и с операционното осветление. Все пак, генераторната технология показва, че LED светлината намалява при по-ниски обороти. С цел да противодейства на този ефект, W&H разработи различни обратни наконечници от серия Alegra (WE-99, WE-56, WE-66), които да произвеждат достатъчно светлина за всякакъв вид употреба.

В допълнение към стандартното W&H качество, самите обратни наконечници имат удобен размер на главата. Инструментите са много тихи, работят плавно и стоят удобно в ръка.

коментара