Доклади & Изследвания

Потребителски доклад на Dr. Jesús F. Creagh Zorrilla

Lina отговаря на най-високите стандарти в една практика

Стерилизатор Lina на W&H предлага само тип-В цикли, които са подходящи за стерилизация на всички видове дентални продукти. Снабден с кратък ECO-B цикъл, потребителите получават бърза обработка на инструментите при малки зареждания на всички видове, включително кухи порьозни инструменти като денталните наконечници. В следващото интервю Dr. Jesús F. Creagh Zorrilla, специалист по одонтология от Севиля (Испания), който е установил високо ниво на хигиена като допълнителен важен елемент в неговата практика, споделя за предимствата на стерилизатора на W&H:

“Откакто използваме новата Lina, по отношение на резултата от сушенето на инструментите, ние забелязваме значителна разлика. В сравнение с предишния ни начин на стерилизация, апаратът на W&H гарантира перфектно изсушаване. Основна характеристика, която е много важна за нас е краткият ECO B цикъл. Всеки ден, средно ние реализираме по четири ECO B цикъла, което означава значително спестяване на време, тъй като тези специални цикли намаляват наполовина обикновените цикли на Lina.

Нашият персонал работи със стерилизатор Lina ежедневно, защото най-важната цел за нас е да гарантираме безопасността на нашите пациенти и персонал. Благодарение на удобната клавиатура, всички опции за стерилизация са лесно достъпни. Този апарат на W&H работи много тихо. Използвайки Multiport, ние можем да съхраним докладите от стерилизационните цикли на USB устройство. По този начин, документирането на обработката на инструменти в нашата практика е много по-лесно.

Откакто си сътрудничим с W&H, компанията ни осигурява отлично обслужване и най-добрите съвети по отношение на хигиенния процес. Това ни помага да подобрим още повече нашите стандарти в практиката.”

Dr. Creagh със стерилизатор LINA
Dr. Jesús F. Creagh Zorrilla е доволен от доброто сътрудничество с W&H. С новата Lina, практиката му се радва особено много на краткия ECO B цикъл.
Стерилизатор LINA, Assistina 301 plus
С продуктите на W&H, денталните практики разполагат с оптимизирани процеси.
Стерилизатор LINA
В сравнение с предишния начин на стерилизация, Lina осигурява перфектен резултат при сушене на инструментите.

коментара