back to overview
Login
Nyheder

Synea – 4ever young!

Konstant innovation, der inspirerer

Synea er den helt klare vinder i innovations konkurrencen - og sådan har det været de seneste 20 år. Synea turbiner og Synea vinkelstykker fra W&H sætter ikke kun standarden, men er også teknologisk banebrydende. Synea produkterne er unikke i deres funktion, design og pålidelighed, samt åbner op for nye behandlingsmuligheder for mange tandlæger i det daglige arbejde. Synea opfylder også alle krav til sikker og skånsom preparation
Tillykke, Synea, med en sådan fremragende præstation! Tillykke med fødselsdagen!

Synea Forever young.
Tillykke med fødselsdagen! Synea produkter har inspireret tandlæger i 20 år.

Innovativ, høj ydeevne og visuelt tiltalende - det er Synea-serien. Som en vigtig standardfunktion på tandklinikken giver Synea produkterne sikkerhed og effektivitet i det daglige arbejde. Gennem de seneste 20 år er Synea produkter konstant blevet forbedret og er i dag pakket med spændende innovationer.

Med en slank profil, et elegant monoblok design og en pålidelig kvalitet har produkter med Synea mærket siden 1998 sikret sig en plads på tandklinikkerne over hele verden. Efter den første succes fulgte det ene tekniske højdepunkt i hælene på det næste.
W&H var den første producent i dentalindustrien til at integrere LED i et turbinehoved. Endelig var lyset, hvor det var mest nødvendigt - tæt på behandlingsstedet. Men det var ikke nok. W&H understregede sin position som innovativ markedsleder ved i 2014 at integrere 5x Ring LED+ ind i det lille hoved på Synea Vision turbinen, og hvilket giver tandlæger en skyggefri oplysning af behandlingsstedet.

Med W&Hs LED innovationer får tandlæger ikke kun forbedrede lysforhold, men også en pålidelig funktionalitet.

Synea Monobloc-Design
Den første Synea generation charmerede tandlæger med sin elegance og monoblok design i 1998
Synea 5x Ring LED+
Med autoklaverbar 5x Ring LED+, integreret i det lille hoved på Synea Vision turbinen. W&H understregede igen sin position som teknologisk markedsleder 2014. Tandlæger drager nytte af det skyggefrie udsyn til behandlingsområdet.

I takt med at kendskabet til Synea navnet voksede sig større og større blev hovedet på det røde vinkelstykke mindre og mindre. Det betyder i dag større funktionalitet og en miniaturisering, hvilket letter tandlægens fine tekniske arbejde på behandlingsstedet hvor der er begrænset plads. W&H havde en anden lille, men vigtig bonus at tilføje: Synea Vision turbinerne og vinkelstykker har en ridsefri overfladebelægning, der gør at instrumenterne ser ud som nye selv efter flere års brug. Denne ridsefrie belægning giver Synea instrumenterne en langsigtet værdi og man kan i dag se W&H produkter i næsten alle tandklinikker.

Konstant mindre hoved
Hovedet på de røde vinkelstykker er blevet mindre for hver af de 3 Synea generationer.

Alle tandlægers "must have"

Synea - et synonym for topkvalitet "Made in Austria" opfylder de høje standarder for roterende instrumenter. W&H har bevist med innovative højdepunkter, at virksomheden er en mester i sit håndværk og endda i stand til at gøre det umulige muligt. Vores fokus er altid at fremme tandlægernes arbejde. Perfekt kombination af revolutionerende teknologi og service af høj kvalitet gør at W&H de seneste 20 år har været en partner der sætter nye standarder inden for dentalbranchen. Synea er og har altid været et ”must have” produkt for tandlægen.

kommentarer