Lisa autoklav får "Dental Industry Award"

W&H är väldigt stolt över att lyckats imponera inte bara kunder utan även experter från dentalbranschen och kammade hem ett pris för den nya Lisa autoklaven. I maj 2016 blev den nya Lisan nominerad för "Clinical Innovations Awards" som presenteras av den oberoende och icke-produkt-relaterade hälsoorganisationen "Healthcare Learning". Nyligen blev Lisan uppmärksammad av en high-profile jury för dess innovativa egenskaper och fördelar för dentalpraktiker.

Den brittiska dentalbranschens prisutdelning hölls av FMC, ett UK-baserat, dentalpublicerings- och kommunikationsföretag. Eventet ägde rum i november 2016 på the Royal Garden Hotel i Kensington. En välrenommerad jury, som bestod av 20 medlemmar utvalda av dentalindustrin, hade som uppgift att uppmärksamma företag och produkter som under året presterat bra inom dentalsektorn. W&H (UK) var väldigt glada att blivit nominerade för:

Finalist i 3 kategorier:

  • Årets innovation (För företag med mer än 25 anställda) för den nya Lisan
  • "Årets App" för den nya Lisa-appen
  • Årets produktlansering (För företag med mer än 25 anställda) för Lisa Produktlanseringskampanj
Vinnare av "Årets Produktlansering"


Vi var mycket glada över att mot hård konkurrens, blev det W&H (UK) som valdes till vinnarna inom kategorin "Årets Produktlansering" med en mycket stark och iögonfallande marknadsföringskampanj "Lisa bug".

De lyckliga vinnarna: Sonia Tracey (VD på W&H UK), Alejandro Ramirez (Produktch på W&H Sterilization) och Kate Scheer (Marknadschef på W&H UK).

Här ser vi de lyckliga vinnarna: Sonia Tracey (VD på W&H UK), Alejandro Ramirez (Produktchef på W&H Sterilization) och Kate Scheer (Marknadschef på W&H UK).

Den nya Lisa autoklaven


Snabb. Enkel att använda. Säker spårbarhet.

Den nya Lisa är utformad för att uppfylla alla nuvarande och framtida behov och är framtidssäkert val. Lisa har en accelererad typ B steriliseringscykel för en genomsnittlig last, Lisa är intuitiv och enkel att använda tack vare ett nytt användargränssnitt och användarorienterad menystruktur. Den nya Lisa har både förbättrad spårbarhet och ergonomi och tack vare Wi-Fi-anslutning och en W&H Lisa mobilapp är "Real Time Remote"-övervakning möjligt av upp till fyra autoklaver som du sen kan läsa av och styra med en smartphone eller surfplatta .

W&H erbjuder med den nya Lisa mobilappen full spårbarhet på din dentalpraktik. Detta innebär större säkerhet genom att säkra sambandet mellan steriliseringscykeln och patientjournalen. Cykelns data sparas även på en smarttelefon eller surfplatta, vilket ger en extra backup och cykelrapporten kan kontrolleras när som helst. Med den nya Lisaappen blir arbetet mer flexibelt, enklare och tidssparande.

Mer info om Lisa autoklaven