Новини

Турбина Synea Vision спечели наградата Clinical Innovations Award 2015

През Юни 2015, наградата Clinical Innovations Award беше връчена в Обединеното кралство за най-иновативни решения в денталния сектор. Най-развиващите се продукти и технологични подобрения в модерната дентална професия бяха главния фокус на съдийската комисия. Събитието се проведе в Кралския дворец (Лондон).

Clinical Innovations Commended Award 2015


От списъка с 11 иновативни и уникални продукти, големите награди бяха раздадени като похвала, голяма похвала и победител. Турбина Synea Vision с 5x LED+ пръстен на W&H беше похвалена от съдийската комисия, благодарение на иновативния си дизайн на осветяване. Наградата беше връчена на W&H от Healthcare Learning, независима и несвързана с продукция здравна организация в Обединеното кралство.

Турбина Synea Vision на W&H ясно убеждава със своята иновативна LED концепция: Пет LED диода с интензивна светлина, разположени на главата и подлежащи на стерилизация, интегрирани в пръстен на малката глава на инструмента осигуряват 100% осветяване без сянка в обработваната зона. Зоната за препарация е осветена не само от медиалната, но и от букалната, дисталната и лингвално/палатиналната страни едновременно. Това значително увеличава безопасността по време на лечение. Благодарение на уникалното покритие против надраскване, разработено от W&H, турбината се отличава със здравина и дълъг живот на експлоатация. Ергономичният дизайн осигурява удобство и работа без умора.

Турбината Synea Vision с 5x LED+ пръстен е резултат от интензивно изследване и процес на разработване. Благодарение на близкото сътрудничество с известни международни потребители по време на разработването на продукта, иновативната турбина предлага възможно най-доброто изпълнение в ежедневната работа в денталната практика.

Synea Vision турбина с 5x LED+ пръстен
Synea Vision турбина с 5x LED+ пръстен
Сравнение между конкурентни инструменти.
Сравнение между конкурентни инструменти.

коментара