Новини

Персонализирани програми и последователност с Implantmed

В практиките с повече лекари по дентална медицина и различни концепции за лечение, персонализирането на параметрите за работа (обороти, въртящ момент и количество охлаждане) на хирургичния апарат са предизвикателство за персонала при подготовка за операция.

Въпреки това, с новия Implantmed могат лесно да се настроят персонализирани програми за всеки потребител и за всяко лечение, както и да се запаметят в апарата. При подготовка за операция, денталният асистент просто трябва да избере фабричните настройки или запаметените програми за денталния хирург, който ще извърши процедурата. По този начин, имате възможност да скриете програми като навиване и поставяне на имплант, които не са задължителни за приложения в оралната хирургия. На дисплея се изписват само програми, които са абсолютно необходими за мануално лечение. Сензорният екран може да се използва лесно и бързо дори след като е покрит със стерилно фолио. Можете да променяте параметрите на апарата без да нарушите хигиенната верига. Една особено удобна характеристика е фактът, че изборът на настройки може да се извърши с приплъзване по екрана и не е необходимо непрекъснато натискане на бутони.

Осветяването на инструментите, които вече се контролират от мотора, е изключително ефективно и може да се използва като осветително тяло в обработваната зона дори, когато самият инструмент не работи. Тъй като апаратът се управлява от безжичен педал, по пода на работното място има по-малко излишни кабели, които могат да създадат неприятности. Комбинацията от педал за управление за няколко апарата като Piezomed е голямо предимство и Ви дава значително повече свобода за движение в краката.

коментара