Salg- og leveringsbetingelser for W&H Nordic

Sidste opdatering: 11.10.2018

Ejendomsforbehold

Leverede varer forbliver W&H Nordic ABs ejendom frem til at der er foretaget en fuld betaling for varen.

Priser

Alle vores priser er i danske kroner og inklusiv moms og afgifter. Udover pris debiterer W&H for fragt og eventuel forsikring.
Vi forbeholder os retten til ændring af priser uden varsel.

Levering

Alle leverancer sker ab lager i Middelfart. Fragt debiteres kunden med mindre andet er aftalt. I øvrigt gælder her almindelige bestemmelser IMF 2000.

Forsikring

Alle varer der afsendes fra W&H er forsikret frem til slut adressen.

Returnering af varer

Ubrugte varer kan returneres inden for 14 dage i original emballage. Når produkterne kommer tilbage til W&H vil en kreditnota blive afsendt. Ved returnering skal fragten ikke betales af W&H. Ved specielt bestilte produkter krediteres kun 85% af værdien.

Reklamationer

Transportskader eller mangler skal af køber(godsmodtager) anmeldes til transportfirmaet inden for 7 dage. Øvrige reklamationer skal anmeldes til W&H inden for 7 dage.

Garanti

12 måneders garanti gives på alle produkter i W&Hs standard sortiment med mindre yderlig garanti er beskrevet i brugermanualen. Garantien omfatter arbejdstid for reparation samt reservedele og udskiftning af den defekte del. Fragt til og fra W&h Nordic er ikke omfattet garantien samt omkostninger til teknikker er ligeledes ikke omfattet af denne garanti. For at garantien skal gælde skal produkterne anvendes og vedligeholdes i henhold til W&Hs anbefalinger. Se brugermanualen for yderlig information.

Samtlige garantireparationer udføres af W&H Nordic.