Nyheder

Periodontitis doesn’t normally come alone!

Allerede i 2016 (Monsarrat et al. 2016) skitserede en undersøgelse en sammenhæng mellem paradentose og 57(!) systemiske sygdomme, de mest kendte af disse er diabetes mellitus og hjerte-kar-sygdomme. Gang på gang afføder disse forbindelser en diskussion om behovet for et positivt samarbejde mellem tandlæger og læger for at forbedre tidlig diagnosticering af specifikke systemiske sygdomme.

Sensitive tooth cervix following periodontal therapy...

Oplever du følsomhed over for cervikal tand efter parodontal terapi? Her er hvad du kan gøre ved det! Ikke-kirurgisk paradentosebehandling kan desværre medføre en række ulemper, som er kilder til nogle klager fra vores patienter igen og igen. For eksempel klager de over det længere udseende af deres tænder og/eller over øget følsomhed af den blottede tandhals. Undersøgelser har vist, at omkring 60 til 90 % af vores patienter lider af følsomhed over for cervikal tand i perioden umiddelbart efter ikke-kirurgisk parodontal terapi, og at fra en tredjedel op til en fjerdedel af patienterne stadig lider af følsomhed over for cervikal tand efter 4 til 8 uger ( Lin et al. 2012).

Synea Fusion in the Spotlight

Effektive, succesrige, populære – Synea Fusion vinkelstykker er de bedst sælgende vinkelstykker i verden fra W&H og kombinerer i deres klasse enestående kvalitet og lang levetid med lave anskaffelsesomkostninger. Den nyligt lancerede 'Spot on'-kampagne sætter nu bogstaveligt talt fokus på det populære medicinske udstyr.

Næste event

13/09 2022

Hygiene Training

Uster