Profylakse & Parodontologi

Produktoversigt

Proxeo Air Scaler

Hurtig, skånsom, kraftfuld

W&Hs luftscaler er den perfekte assistent til fjernelse af hårde og bløde belægninger både sub- og supragingival. Luftscaleren passer til de mest populære turbine koblinger og er således klar til brug i løbet af et øjeblik. Spidssortimentet fra W&H er det optimale supplement og hjælper dig med en behagelig behandling af dine patienter.

Piezo Scaler

Scaling har aldrig været så komfortabel og nem

W&H piezo scaler med W&H spidser gør det nemt for dig at fjerne supra- og subgingival tandsten og plaque. W&H spidserne dækker over en lang række af anvendelsesmuligheder og letter behandlingen af patienten.

Proxeo Aura Pulverpolering

Glad patient. Glad behandler.

Pulverpoleringssystemet Proxeo Aura er en rigtig all-rounder. Bløde belægninger og misfarvninger kan fjernes sikkert og effektivt uden at skifte håndstykke. Pulverne og Proxeo Aura håndstykkerne fungerer perfekt sammen og muliggør en grundig, men skånsom supra- og subgingival rensning.

Proxeo Twist Trådløs

Den nye frihed ved polering

Det nye trådløse og yderst ergonomiske Proxeo Twist Trådløse håndstykke med trådløs fodkontrol samt engangshoveder fra Young.

Hånd- og vinkelstykker

Profylakse giver et strålende smil

Proxeo hånd- og vinkelstykkerne fra W&H er skabt til professionel profylakse. Det lille instrumenthoved med dets unikke tætningssystem lukker helt af for indtrængende pudsepasta.

Tilbehør & Forbrugsvarer

{{ foundItemsLength }} Tilbehør & Forbrugsvarer