Profilaxie & Parodontologie

Prezentare generală

Proxeo - Piesă detartraj pneumatic

Rapidă, delicată, puternică

Piesa de detratraj pneumatic de la W&H este asistentul perfect pentru îndepărtarea depunerilor tari și moi, sub și supragingival. Piesa de detartraj este compatibilă cu toate tipurile de furtune, așa că va fi întotdeauna gata de utilizare cât ai clipi. Iar gama de anse din oferta W&H completează optim orice abordare de tratament atraumatic pentru pacienții dumneavoastră.

Piezo detartraj

Detartrajul nu a fost niciodată atât de confortabil și ușor

Echipamentele de piezo detratraj de la W&H, împreună cu gama de anse W&H, vă asigură ajutorul perfect în îndepărtarea tartrului supragingival, a plăcii dentare și depunerilor subgingivale. Ansele W&H acoperă o plajă largă de aplicații, ușurând tratamentul pacientului.

Proxeo Aura Sistem Profilaxie

Pacient mulțumit. Medic mulțumit.

Sistemul de profilaxie Proxeo Aura este un echipament cu adevărat complet! Depozitele moi și petele pot fi îndepărtate temeinic și eficient, fără să schimbați piesa de mână. Pudrele, piesa de mână și capetele de pulverizare conlucrează perfect pentru o igienizare riguroasă și atraumatică a zonelor supragingivale și subgingivale.

Proxeo Twist fără fir

Noua libertate a lustruirii rotative

Noul Proxeo Twist fără fir vorbește despre lustruire în multe feluri, dar fără restricții. Bucurați-vă de o totală libertate de mișcare, în absența cablului, și alegeți sistemul de cupe de profilaxie preferat.

Proxeo Twist - Piese de mână drepte & contraunghi

Avantaje irezistibile pentru lustruirea rotativă.

Piesele de mână drepte și contraunghi Proxeo de la W&H sunt concepute pentru periaj profesional, lustruire și tratamente de fluorizare.

Accessorii & Consumabile

{{ foundItemsLength }} Accessorii & Consumabile