Știri

Lubrifiere maximă cu un consum minim

Dispozitivele de întreținere sunt indispensabile atunci când vine vorba de asigurarea bunei funcționări a instrumentelor dentare cu transmisie, menținerea valorii acestora și o durată de viață cât mai lungă. Echipamentele W&H Assistina Twin și Assistina One impresionează prin lubrifierea temeinică și completă a componentelor interne de transmisie, prin curățarea canalelor de pulverizare, precum și datorită setului de îngrijire ecologic, One Care Set.

Pătrundeți în lumea produselor BePro

Un management complet și profesional al igienei este esențial pentru clinici, cabinete și laboratoare, prioritatea principală fiind siguranța pacienților și a întregii echipe de medici. Managerul de produs W&H, Federico Zunica, prezintă clienților noul portofoliu de produse pentru igienizare, BePro, în cinci videoclipuri scurte. BePro va permite companiei să răspundă tuturor nevoilor unui cabinet, în materie de dezinfecție și agenți de curățare și va permite, de asemenea, respectarea celor mai stricte standarde de igienă.

Coroanele implanturilor trebuie menținute curate... dar cum?

Forma coroanei implantului are o influență semnificativă asupra modului în care aceasta poate fi întreținută în condițiile obiceiurilor de igienă orală la domiciliu. Se observă, de asemenea, că formele concave ale coroanei par să fie mai ușor de curățat; iar partea inferioară a coroanei implantului, din zona posterioară, este mai ușor de accesat cu ața dentară.

Următorul eveniment

07/03 - 09/03 2024

Academy of Osseointegration Annual Meeting

Charlotte, NC