Our drive, your progress.

Ce sunt Soluțiile Built-in de la W&H?

  • Reunite sub denumirea de soluții încorporabile, W&H oferă o gamă de soluții de acționare, care pot fi integrate în uniturile dentare. Acest lucru face posibilă echiparea unităților de tratament cu noi funcționalități inovatoare, personalizându-le astfel în funcție de cerințele dumneavoastră personale.
  • Ca întotdeauna, în centrul soluțiilor încorporate W&H se află tratamentul la cel mai înalt nivel de eficiență, ergonomia și confortul maxim, atât pentru utilizator, cât și pentru pacient.
 • Pregătiți-vă unitul dentar pentru viitor

  Reduceți complexitatea, evitați costurile, creșteți eficiența și confortul – sistemul de soluții integrate de la W&H face totul posibil.

  Soluțiile încorporate cu calitatea dovedită W&H oferă beneficii tangibile în activitatea de zi cu zi, datorită motoarelor optimizate din punct de vedere ergonomic, pentru o eficiență de tratament remarcabilă și un confort maxim al utilizatorului.

  Conceptul sistemic generează valoare adăugată

  Soluțiile încorporabile W&H sunt răspunsul la solicitările clienților noștri pentru rezolvări eficiente și holistice, integrabile în sistemele dentare.

  Datorită performanțelor lor optime, a fiabilității maxime și securității viitoare garantate, soluțiile încorporate de la W&H se ridică la înălțimea cerințelor de inovare și calitate ale utilizatorilor și generează valoare adăugată considerabilă.
 • Competențe integrate

  “Dacă scrie W&H pe exterior, în interior veți găsi maximă calitate” – clienții noștri știu asta de mai bine de 130 de ani.

  W&H stabilește în continuare noi repere în tehnologia de transmisie dentară. Întregul spectru de expertiză aplicativă W&H, în domeniul său cheie de competență – dezvoltarea pieselor de mână dentare – se reflectă în noile soluții complete integrate.

  Inovația din spatele tehnologiei motoarelor W&H este rezultatul multor ani de experiență și reprezintă eficiență, calitate superioară și confort de tratament de neegalat.
  Integrated competence
 • Unitul dentar - panou de comandă

  Echipamentul integrat face inutile carturile chirurgicale, iar pedalele multiple sunt de domeniul trecutului. În acest fel, economisiți timp și evitați stresul.

  În loc să fie nevoie de un dispozitiv separat cu pedală de comandă pentru fiecare motor în parte, în viitor va fi posibil să controlați toate dispozitivele de lucru cu o singură pedală de comandă - cea a unitului dentar.

  Pentru eficiență maximă și confort optim!
  The dental unit as a control panel
 • Turbina RK-97 L
 • Turbina RK-97 L
 • Iluminare fără umbre cu piezo detartrajul PB-3
 • Micromotorul electric EM-12 L cu modul de control
 • Modulul integrat EM-12L Endo cu ecran
 • Primea Advanced Air
 • Piezo detartraj integrat PB-3 cu PCB
 • Piesa de mână piezo detartraj PB-3 cu ansa 1P

Descoperiți avantajele Soluțiilor Built-in Solutions de la W&H

Pregătiți pentru viitor
Control
Confort în timpul tratamentului
Calitatea W&H

Echipați-vă unitul dentar pentru viitor

 • Reduceți complexitatea, evitați costurile, creșteți eficiența și confortul – sistemul de soluții integrate de la W&H face totul posibil.
 • Soluțiile încorporate cu calitatea dovedită W&H oferă beneficii tangibile în activitatea de zi cu zi, datorită motoarelor optimizate din punct de vedere ergonomic, pentru o eficiență de tratament remarcabilă și un confort maxim al utilizatorului.
 • Pentru tratamente dentare cu rezultate optime - și azi, și mâine, chiar și în zilele următoare.

Unitate centrală de comandă

 • Utilizatorii preferă să controleze toate aplicațiile de la o singură unitate centrală, cu o singură pedală - de exemplu, cea a unitului dentar.
 • Echipamentul integrat face inutile carturile chirurgicale, iar pedalele multiple sunt de domeniul trecutului. În acest fel, economisiți timp și evitați stresul.
 • Toate aplicațiile de tratament pot fi controlate prin intermediul unității centrale sau de la pedala unitului dentar.
 • Astfel, Soluțiile Built-in de la W&H oferă utilizatorilor ergonomie superioară și confort maxim, permițându-le o gestionare și mai eficientă a timpului.

Ergonomie optimă în sala de tratament, pentru un confort optim în timpul tratamentului

Absența carturilor de chirurgie vă oferă, dumneavoastră și asistenților, mai mult spațiu și confort în timpul intervențiilor de tratament. Aglomerarea cablurilor și pregătirile îndelungate pre și post operatorii ale sălii de tratament sunt acum de domeniul trecutului.

Acest lucru eliberează semnificativ timpul asistenților, lăsând loc activităților cu adevărat importante, cum sunt relaționarea cu clienții și igienizarea instrumentelor.

Calitate W&H - Made in Austria

Disponibile în curând și pentru unitul dumneavoastră

Măiestrie și precizie, de la dezvoltare, producție și până la livrare - pentru rezultate de tratament superioare și eficiență ridicată în prepararea suprafețelor dentare.

Produsele noastre Built-in Solutions

  • Primea Advanced Air

   Control și precizie cu ușurință

   Cu Primea Advanced Air, stăpâniți perfect chiar aerul. Este prima turbină pneumatică din lume cu posibilitatea ajustării vitezei de rotație a frezei și rată de ablație constantă, chiar și la presiune crescătoare. Aceasta vă permite să lucrați permanent cu viteza optimă și eficiență de tratament maximă: datorită simbiozei unice între putere și ușurința în utilizare, toate pentru un control mai bun și un plus de confort.

   Primea Advanced Air
  • Micromotor Electric (EM-12 L)

   Când funcționalitatea întâlnește confortul

   Micromotorul electric fără perii EM-12 L impresionează prin funcționalitate și confort. De dimensiuni reduse și suprinzător de ușor, se simte extrem de confortabil în mână și, în plus față de puterea mare constantă, acest micromotor impresionează și cu tehnologia LED integrată, durata de viață lungă și funcționarea silențioasă.

   Electric Motor (EM-12 L)
  • Piezo Scaler PB-5 L

   Ultra-strălucire. Ultra-eficiență. Ultra-siguranță.

   Noile scalere piezoelectrice Proxeo Ultra de la
   W&H au fost dezvoltate în colaborare cu profesioniștii din domeniul profilaxiei și se ridică într-adevăr la înălțimea numelui lor.
   Avantajele exclusive pentru utilizator, cum ar fi "Q-Link", singurul sistem de conectare rapidă de acest tip din lume, și compatibilitatea verificată cu stimulatoarele cardiace permit un tratament ultra-eficient.

   Piezo Scaler PB-5 L
  • Piezo Scaler (fără iluminare)

   Eficient, flexibil, delicat

   Aparatul de detartraj cu ultrasunete W&H se remarcă prin îndepărtarea rapidă a tartrului și prin aplicarea delicată, minim invazivă. Acesta oferă un confort optim și este flexibil în utilizare, datorită sistemului eficient de anse W&H. Tehnologia piezoelectrică de ultimă generație îmbunătățește eficiența și feedback-ul tactil în toate indicațiile clinice.

   Piezo Scaler without light
  • Micromotorul Electric (EM-12 L)

   Funcționalitatea întâlnește confortul

   Micromotorul electric fără perii EM-12 L oferă o funcționalitate și un confort impresionante. Este deosebit de mic și surprinzător de ușor, este confortabil de ținut în mână și, pe lângă puterea mare și constantă, punctează suplimentar prin caracteristicile sale, cum ar fi tehnologia LED, durata lungă de viață și funcționarea silențioasă.

   Electric Motor (EM-12 L)
  • Piezo Scaler (with 5x ring LED)

   Efficient, flexible, gentle

   The W&H ultrasonic scaler stands out for its fast removal of calculus and gentle, minimally invasive application. It offers optimal comfort and is flexible in its use thanks to the efficient W&H tip system. State-of-the-art piezo technology improves efficiency and tactile feedback in all clinical indications.

   Piezo Scaler with 5x ring LED
  • Piezo Scaler (without light)

   Efficient, flexible, gentle

   The W&H ultrasonic scaler stands out for its fast removal of calculus and gentle, minimally invasive application. It offers optimal comfort and is flexible in its use thanks to the efficient W&H tip system. State-of-the-art piezo technology improves efficiency and tactile feedback in all clinical indications.

   Piezo Scaler (without light)

News

Interesat în Soluțiile Built-in de la W&H?

Vă mulțumim pentru mesaj. Vom analiza solicitarea/întrebarea dumneavoastră în cel mai scurt timp.

Ne pare rău. A intervenit o eroare, iar mesajul dumneavoastră nu a fost trimis. Vă rugăm să ne contactați la: info@wh.com.

Solicitați preț ()

{{product.name}}
REF {{product.ref}}
Solicitați preț acum

Pentru o experiență online neîntreruptă și interactivă a conținutului nostru multimedia (de exemplu, videoclipuri, hărți), vă rugăm să acceptați stocarea modulelor cookies necesare (YouTube, MovingImage - informații detaliate despre aceste module cookies pot fi găsite în secțiunea de imprint/protecția datelor) în scopuri de marketing.

acceptă