Noutăți

De la produse inovatoare la soluții sustenabile - W&H participă la IDS 2023

Mai mare ca niciodată și cu o mulțime de produse inovatoare de descoperit - W&H va participa la International Dental Show (IDS) în 2023. Fidelă sloganului "De la produse inovatoare la soluții durabile", compania noastră prezintă tehnologii de viitor și durabile pentru industria dentară.

Fidelă sloganului "De la produse inovatoare la soluții durabile", W&H prezintă tehnologii de viitor pentru industria dentară.
Fidelă sloganului "De la produse inovatoare la soluții durabile", W&H prezintă tehnologii de viitor pentru industria dentară.

IDS, cel mai important târg internațional pentru industria dentară, va avea loc la Köln în perioada 14-18 martie 2023. La evenimentul de anul viitor, W&H va avea un stand și mai mare pentru produsele sale. În același timp, fidelă sloganului său pentru IDS, compania se va concentra asupra aspectului sustenabil al târgului. "Pentru IDS 2023, vom aduce standul nostru la un nivel cu totul nou. Vizitatorii pot aștepta cu nerăbdare să descopere subiecte fascinante, puncte de atracție digitale și o nouă înfățișare", spune Anita Thallinger, director de Marketing și Servicii de Piață.

De la produse inovatoare ...

W&H are multe de oferit, atunci când vine vorba despre produse inovatoare. Un exemplu al inovațiilor la care ne referim în sloganul IDS este noul Modul Piezomed, cel care schimbă regulile jocului în piezochirurgie. Cu această soluție add-on accesibilă pentru Implantmed, W&H revoluționează fluxul de lucru în chirurgie și creează opțiuni de tratament complet noi pentru pacienți. Vizitatorii standului nostru pot descoperi, de asemenea, autoclavul Lara XL, o altă inovație în domeniul sterilizării.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Assistina One asigură prelucrarea și întreținerea perfectă a pieselor de mână, a turbinelor, micromotoarelor și a aparatelor de detartraj pneumatice. Acest dispozitiv administrează automat cantitatea exactă de Ulei de Service W&H și Activefluid necesare.
Acest lucru înseamnă că instrumentele pot fi întreținute în mod sustenabil, economisind în același timp și resurse, și bani. OsstellConnect este un alt produs inteligent inovator de la W&H, care reduce stresul asociat tratamentelor zilnice în cabinetul stomatologic. Acest instrument permite utilizatorilor să acceseze datele prin simpla apăsare a unui buton, pentru a îmbunătăți tratamentul dentar al implanturilor.

… la soluții durabile

W&H acordă o importanță deosebită calității, longevității, posibilității de reparare și fiabilității produselor sale. Clienții beneficiază de costuri reduse și economisesc resurse, soluțiile modulare și tehnologiile inovatoare permit tratamente sigure și eficiente. "În calitate de producător internațional de echipamente medicale, noi, cei de la W&H, avem o mare responsabilitate în a contribui la crearea unei societăți sănătoase și a unui mediu sănătos. Prin soluțiile noastre sustenabile de produse și servicii, dorim să generăm valoare adăugată reală pentru clienții noștri și pacienții lor", a declarat Directorul General al W&H, Peter Malata.

O nouă companie de construcții de standuri expoziționale și un concept de târg sustenabil

Atelier Damböck va implementa standul expozițional W&H pentru IDS 2023. W&H a selectat profesioniștii în domeniul târgurilor expoziționale pe baza anilor de experiență și a construcțiilor personalizate de înaltă calitate. Vizitatorii se pot aștepta la un aspect complet nou al târgului și la demonstrații live captivante. De asemenea, compania noastră va prezenta la IDS 2023 primul său stand climatic neutru din toate timpurile. Acest lucru va implica reducerea emisiilor ori de câte ori este posibil și compensarea acestora prin intermediul unui proiect selectat de protecție climatică. Astfel, W&H stabilește agenda pentru protecția climatică activă și își subliniază încă o dată poziția de pionier în industria dentară.

Doriți să aflați mai multe? Atunci vizitați standul W&H la târgul internațional IDS2023: sala 10.1, standul A20/B29 și A2.

comentarii