Noutăți

Pregătiți pentru viitor cu Implantmed Plus

Mereu la zi cu tehnologia digitală: W&H lansează în permanență actualizări de software și funcții noi pentru Implantmed Plus. Acest lucru oferă utilizatorilor perspective unice, atât în tratarea pacienților lor, cât și în ceea ce privește implantologia individuală și fluxurile de lucru chirurgicale.

Actualizare software W&H Implantmed: dispozitivul Implantmed Plus
W&H lansează în permanență actualizări de software și funcții noi pentru Implantmed Plus.

De peste 20 de ani, Implantmed de la W&H vine în ajutorul clinicilor și cabinetelor stomatologice astfel încât procesele lor de lucru să fie sigure și eficiente. Acum, noile actualizări de software Implantmed creează și mai multe oportunități pentru utilizatori, fie că folosesc un dispozitiv nou sau unul vechi de cinci ani. Aceste actualizări sunt disponibile pentru toate dispozitivele Implantmed Plus, iar utilizatorii se vor bucura în continuare de noi și noi funcții în viitor.

W&H este un pionier digital

W&H oferă de mulți ani actualizări de software pentru produsele sale Implantmed, o abordare care oferă o diferențiere semnificativă în raport cu alți producători. De asemenea, această companie de tehnologii medicale aplică practici de afaceri sustenabile și ia în considerare factori cheie, cum ar fi reparabilitatea, durabilitatea și posibilitatea de actualizare, atunci când își dezvoltă produsele. Acest lucru ajută la prelungirea duratei de viață a acestor produse și la conservarea resurselor în timpul acestui proces.

Soluții sustenabile

W&H este sinonim cu soluțiile sustenabile pentru produse și servicii. Actualizările software-ului Implantmed garantează utilizatorilor că dispun în permanență de un dispozitiv de ultimă generație. Posibilitatea de actualizare ajută la conservarea resurselor și, în același timp, la reducerea costurilor pentru client. Această abordare ajută la menținerea dispozitivelor în exploatare pentru mai mult timp și asigură un tratament sigur și eficient, datorită noilor caracteristici tehnice și fiabilității de neegalat.

Tehnologia Piezo ca simplu add-on pentru Implantmed

Lansarea modulului Piezomed - care permite asocierea cu Implantmed Plus ca o soluție add-on simplă - a fost un punct de referință pentru W&H anul trecut. Acesta, împreună cu funcțiile de măsurare a stabilității implantului și de documentare, conferă acum W&H statutul de prim producător, care acoperă întregul flux de lucru chirurgical. "Acest mod de gândire este exact ceea ce vom avea nevoie în viitor, și anume dispozitive modulare cu o serie de caracteristici integrate. Totodată, demonstrează că viziunea W&H a mers mult dincolo de bariera conceptului de burghiu", explică Dr. Dennis Rohner. Actualizările software-ului Implantmed reprezintă o componentă cheie a acestei tehnologii inovatoare, oferind condițiile optime pentru a combina cu ușurință dispozitivele între ele.

Pregătiți pentru viitor

Dar lucrurile nu se opresc aici. W&H lucrează la alte actualizări, cu scopul de a se asigura că utilizatorii Implantmed Plus sunt mereu pregătiți pentru viitor. Pe lângă opțiunea de a combina Implantmed cu Osstell Beacon și de a implementa piesa de mână Zygoma, a fost extins și numărul de pași de frezare care pot fi selectați. Sunt disponibile informații suplimentare despre cele mai recente actualizări de software la wh.com sau prin intermediul partenerilor de service autorizați W&H, care acordă asistență clienților W&H cu privire la actualizările de software Implantmed.

W&H va participa la IDS din Köln, în perioada 14-18 martie 2023, unde veți putea afla totul despre actualizările software-ului Implantmed, precum și despre alte produse din portofoliul W&H.
Echipa W&H va fi la dispoziție pentru a vă oferi consultanță completă și calificată, dar și un dialog personal în pavilionul 10.1.

comentarii