Den nya videokanalen från W&H

En värld av innovativa dentallösningar

Tillgänglig dygnet runt och alltid öppet för "business" – den nya W&H videokanalen är den ultimata källan för att snabbt få fram information som skräddarsys exakt efter användarnas behov. Det är nu enklare än någonsin att få en övergripande översikt över W&H:s sortimentet, att få tillgång till massor av tips och rekommendationer och få praktisk information om kliniska ämnen. W&H:s nya videokanal är modern och har en tydlig och klar struktur och är användarvänlig och funkar på alla olika enheter som du kan tänkas använda.

video.wh.com – den nya W&H videokanalen!
video.wh.com – den nya W&H videokanalen!

Bara några klick till en värld av dentalvideor

Från och med nu finns den nya videokanalen med alla videouppladdningar samlat på en sida: video.wh.com, som erbjuder tittarna en användarvänlig och attraktiv internetupplevelse. Viktig information om produkter, filmer om hur man använder produkterna och fakta om alla typer av dentalämnen kan nu nås snabbt och enkelt och så klart dygnet runt. Nu med en modern layout och ett starkt fokus på att anpassa innehållet efter kundernas behov och preferenser. Kunder och partners kan använda det intuitiva navigationssystemet för att bläddra bland videoklippen. W&H-videokanalen erbjuder också exklusiv tillgång till premiumvideostudier, inspelningar av kirurgiska- och behandlingsprocesser och mycket mer - allt tillgängligt gratis efter en engångsregistrering.

W&H:s videokanal är användarvänlig, har en tydlig struktur och intuitivt navigationssystem.
W&H:s videokanal är användarvänlig, har en tydlig struktur och intuitivt navigationssystem.
Onlinevideoklipp i toppstreamingkvalitet på alla mobila enheter.
Onlinevideoklipp i toppstreamingkvalitet på alla mobila enheter.

En video är värd mer än 1000 ord

En stor mängd information som väntar på att upptäckas, ett besök på W&H:s nya videokanal blir till en fullständig visuell upplevelse. Professionella högupplösta videofilmer av till exempel förfaranden som utförs av tandläkare eller kirurger och expertintervjuer ger många praktiska tips om funktioner och användning av W&H:s innovativa produkter, vilket gör W&H-videokanalen till en oumbärlig resurs för tandläkarpraktikerna. Ett brett utbud av praktikbaserade videor och intervjuer med viktiga opinionsbildare ger också värdefull information som förklarar komplicerade kliniska problem på ett tydligt och begripligt sätt.

Toppkvalitet på alla mobila enheter

Den användarvänliga navigeringen gör det enkelt att leta runt bland de olika ämnena med bland annat värdefulla insidertips och underhållande videoklipp.

Den tydliga navigeringsstrukturen och en kraftfull sökfunktion gör det enkelt att hitta aktuella videor med produkt- och företagsinformation. Man kan helt enkelt bara börja skriva de första bokstäverna i ett sökord och en lista med möjliga resultat visas omedelbart. Tack vare den flexibla layouten på W&H:s videokanal kan du enkelt och bekvämt nå videor och information på ett smidigt sätt. Videon anpassar sig automatiskt till skärmens upplösning på den enhet som den ses på, vare sig den är en surfplatta, smartphone, bärbar dator eller stationär dator. Den nya W&H-videokanalen är givetvis kompatibel med alla Android-, Apple- och Windowsenheter. Kunder och andra intressenter kan således njuta av perfekt presenterade videor och direkt åtkomst när som helst och hur som helst.