Sterilisering, hygien & skötsel

Produktöversikt

Autoklaver

Skräddarsydd precision och perfektion

Fuktig värme i form av mättad ånga under tryck är i särklass det mest tillförlitliga mediet känt för att förstöra alla former av mikrobiellt liv. Därför rekommenderar W&H ångautoklaverna Lisa, Lara och Lina.

Diskdesinfektorer

Säkra och synliga rengörings- och desinfektionsresultat för dentala instrument

Med termodesinfektorerna Teon och Teon + kan du uppnå säkra och synliga rengörings- och desinfektionsresultat för dentala instrument.

Smörj- & rengöringsapparater

Bra underhåll ger instrumenten längre livslängd

Korrekt rengöring och smörjning är avgörande för bästa prestanda och lång livslängd av dentalinstrument.

Rengöring & desinfektionsmedel

Perfekt Rengöring & desinfektionsmedel

Beroende på arbete eller behandling steg, ytor, instrument, dentala enheter eller händer måste rengöras och desinficeras på ett hygieniskt säkert sätt i det dagliga arbetet. W&H BePros hygienportfölj täcker hela hygienbehovet på tandläkarmottagningar.

Rutin test

Optimal processkontroll

W&H-rutintesterna säkerställer optimal processkontroll av autoklaver. Helix-testet är ett test för klass B-autoklaver. På grund av sin fysiska form simulerar de svåraste förutsättningarna för att sterilisera ihåliga produkter.

Vattenreningsapparater

Ultrarent vatten för alla system

Högkvalitets demineraliserat vatten garanterar konsekvent optimal prestanda och förlänger livslängden på din autoklav och dina instrument.

Förpackning

Säker förpackning för sterilt gods

Steriliteten garanteras bara så länge förpackningen är hermetiskt tillsluten och skyddar produkten inuti från omgivningen. Svetsarna Seal2 och SealVal2 samt förpackningsmaterialet EliReel garanterar den idealiska förpackningen för säker sterilisation och bevarad sterilitet.

Tillbehör

för hygien, underhåll och sterilisering av era instrument

Tillbehör & Förbrukning

{{ foundItemsLength }} Tillbehör & Förbrukning