Noutăți

Assistina ONE - Numărul unu în materie de igienizare și întreținere

Dispozitivele de întreținere sunt indispensabile atunci când vine vorba despre asigurarea funcționării corecte a pieselor de mână, despre menținerea valorii lor și despre o durată de viață lungă. Noua Assistina One îmbunătățește toate progresele tehnologice ale celebrului său predecesor și le duce la un cu totul alt nivel. Această nouă soluție de îngrijire easy-to-use este cea mai rapidă din clasa sa și oferă chiar mai multă putere și mai multă ușurință în utilizare.

Assistina One campaign
Noua Assistina One îmbunătățește tehnologia modelului predecesor aducând-o la un cu totul alt nivel și incluzând caracteristici cu adevărat inovatoare. s

Assistina One este concepută să răspundă nevoilor utilizatorilor din cabinetele stomatologice, fiind gândită să simplifice și mai mult procesul de întreținere, pentru o eficiență și mai mare. Funcții bine concepute, cum este Quick Connect de la W&H, facilitează sarcinile zilnice și economisesc timp: soluția inovatoare de adaptor permite schimbarea rapidă și ușoară între instrumentele de transmisie. Assistina One este unul dintre cele mai rapide sisteme de pe piață pentru lubrifierea și curățarea automată a canalelor de pulverizare apă și aer, cu un timp de procesare de numai 18 secunde - o reducere de 50 % față de modelul precedent.

Ușor de folosit & performanțe puternice

Piesele de mână drepte și contraunghi, turbinele, micromotoarele pneumatice și scalerele pneumatice pot fi perfect procesate și întreținute prin simpla apăsare a unui buton, cu ajutorul Assistina One.
Designul îngrijit și vizualizarea clară a camerei, împreună cu indicatorul de nivel de umplere de pe partea laterală, contribuie la operarea intuitivă a dispozitivului, oferind întotdeauna o imagine de ansamblu completă. Seturile de mentenanță gata de utilizare, în sistem de cartușe comode, înseamnă că uleiul și lichidul de curățare pot fi schimbate ușor și rapid, fără dezordine. Reumplerea manuală este de domeniul trecutului. Pentru a asigura un mediu de lucru sigur și curat, aerosolii sunt, de asemenea, extrași din cameră, iar aerul evacuat este curățat cu ajutorul unui filtru HEPA.

Assistina ONE device
Cu ajutorul tehnicii de nebulizare revoluționare, piesele de mână pot fi lubrifiate mai rapid și mai riguros ca niciodată.

Sustenabilă și economică

Assistina One distribuie automat cantitatea exactă de Ulei de Service W&H și W&H Activefluid. În procesul de întreținere se utilizează o tehnică inovatoare de nebulizare: uleiul fin pulverizat slăbește și îndepărtează sub presiune înaltă reziduurile depuse pe componentele interne ale pieselor de mână, fără a le pune în mișcare. Nu mai este necesară lubrifierea prin rotație, mai costisitoare si care necesită timp mai lung. Cu un singur set de îngrijire, pot fi întreținute acum până la 2.800 de piese de mână cu transmisie, ceea ce înseamnă că acestea pot fi întreținute în mod durabil, economisind în același timp atât resurse, cât și costuri. Assistina One funcționează exclusiv cu aer comprimat, astfel încât poate fi pus în funcțiune rapid și flexibil, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la sursele de alimentare - nicio altă soluție nu poate rivaliza cu aceasta, în materie de ușurință în utilizare. Durata de viață îndelungată, materialele de înaltă calitate și calitatea "Made in Austria" contribuie la menținerea unei amprente ecologice cât mai reduse.

Assistina ONE - Singura și unica

Asistenții de medicină dentară sunt principalii utilizatori ai Assistina One, folosindu-o în activitatea lor zilnică din cabinetele stomatologice. W&H i-a avut ca inspirație pe aceștia și însoțește lansarea produsului cu o campanie axată pe acești foarte apreciați utilizatori. Numele modelului "ONE" constituie elementul central al campaniei.

Assistina ONE campaign colours

comentarii