Noutăți

W&H la IDS 2023 - Avanpremiera celor mai importante repere ale târgului

În luna martie a acestui an, Salonul Internațional de Stomatologie din Köln va găzdui din nou actorii cheie din industria dentară, care vor prezenta produse noi, tehnologii de viitor și concepte inovatoare pentru cabinetele și laboratoarele dentare. W&H oferă acum o avanpremieră a punctelor de atracție ale târgului și a inovațiilor de produs. În spiritul sloganului târgului W&H "De la produse inovatoare la soluții sustenabile", prezența W&H la târg va fi dedicată soluțiilor sale durabile de produse și servicii.

Motto-ul W&H la IDS
Motto-ul W&H la târgul din acest an este "De la produse inovatoare la soluții sustenabile".

Salonul Internațional de Stomatologie (IDS) va avea loc la Köln între 14 și 18 martie 2023. Vizitatorii standurilor W&H vor putea descoperi pentru prima dată, în direct, conceptul W&H ProService, precum și numeroase inovații de produs. Compania noastră va prezenta, de asemenea, oferte speciale atractive pe durata târgului, noutăți digitale importante și prezentări interesante de produse. Și nu doar produsele W&H sunt sustenabile, ci și standul expozițional neutru din punct de vedere climatic, pe care compania îl va prezenta la IDS 2023.

Descoperiți și testați în direct cele mai importante produse

Prezența W&H la târg se va concentra pe soluțiile de produse durabile ale producătorului de echipamente dentare, de la modulul Piezomed la Assistina One si Lara XL. Dar, în afară de calitatea lor superioară, materialele de înaltă calitate și durata de viață lungă, ce anume face ca aceste produse să fie deosebit de durabile?

Modulul Piezomed - inovația W&H în domeniul chirurgiei orale impresionează prin designul său modular, care permite adaptarea dispozitivului la cerințele specifice ale utilizatorilor. Lara XL a fost dezvoltat de W&H cu gândul la viitor: tehnologia de ultimă generație din interiorul sterilizatorului a fost proiectată astfel încât să poată fi adaptată la cerințele viitoare și, prin urmare, garantează o conectivitate extinsă și ample posibilități de upgrade. Piesele de mână drepte și contraunghi, turbinele, micromotoarele și aparatele de detartraj pneumatice pot fi procesate și întreținute perfect prin simpla apăsare a unui buton cu ajutorul echipamentului Assistina One. Acest dispozitiv, destinat întreținerii pieselor de mână, distribuie automat cantitățile exacte de W&H Service Oil și W&H Activefluid necesare. Acest lucru înseamnă că instrumentele pot fi întreținute în mod durabil, economisind în același timp atât resurse, cât și costuri.

"Ne bucurăm oferim soluții sustenabile pentru sănătate. La W&H, ambiția noastră este de a dezvolta produse inovatoare pentru soluții globale durabile în sectorul sănătății", explică Directorul General W&H, Peter Malata.

Stomatologie digitală

W&H este un pionier în domeniul soluțiilor de produse inteligente și interconectate. OsstellConnect asistă implantologii în tratamentele implantologice: acest instrument facilitează planificarea și procesul de luare a deciziilor și, de asemenea, ajută la optimizarea duratei de vindecare în numeroase situații clinice și de implantare. Platforma permite implantologilor să lucreze în rețea și să facă schimburi de informații, oferind totodată posibilitatea de a consulta numeroase studii de caz. Update-urile de software pentru Implantmed permit profesioniștilor să dispună întotdeauna de cele mai recente tehnologii de asistență digitală. Aceste actualizări oferă noi perspective, atât în tratamentul pacienților, cât și în fluxurile de lucru de implantologie și chirurgie individuale.

Ofertă de service profesional

De asemenea, W&H va prezenta pentru prima dată la IDS 2023 conceptul W&H ProService. Această ofertă de service este unică în termeni de profesionalism, atenție deosebită la detalii și know-how, ceea ce o recomandă ca o componentă importantă a filozofiei de produse și servicii a companiei. Aproximativ 250 de parteneri de service din întreaga lume asigură cele mai bune și mai rapide soluții posibile pentru clienți. Produsele W&H sunt concepute pentru a putea fi reparate - un alt beneficiu care întărește natura durabilă a soluțiilor W&H.

Dintr-o privire

IDS între 14 și 18 martie la Köln, Germania
Standurile W&H: Hall 10.1, standurile A20/B29 și A2

comentarii