Noutăți

W&H - igienă și siguranță fără compromisuri

Clar și limpede - acest slogan al producătorului de echipamente medicale W&H urmărește să evidențieze sinergia dintre instrumentele sale cu transmisie (piesele de mână) și dispozitivele de reprocesare. Turbinele și piesele de mână drepte și contraunghi de la W&H se remarcă printr-o serie de caracteristici care le conferă un plus de robustețe și un grad sporit de igienă. Dispozitivele de reprocesare și sterilizare, care le însoțesc, garantează, de asemenea, că piesele de mână sunt fiabile și aseptice, atât pentru pacienți, cât și pentru personalul cabinetului care le utilizează.

Instrumente de transmisie și dispozitive de reprocesare
Clar și limpede - acest slogan al producătorului de echipamente medicale W&H urmărește să evidențieze sinergia dintre instrumentele sale cu transmisie (piesele de mână) și dispozitivele de reprocesare.

Design elegant, tehnologie avansată și performanțe solide: Turbina și piesele de mână W&H cu turbinele și piesele contraunghi Synea și Alegra sunt sinonime cu calitatea înaltă, asigurând condiții optime de tratament grație caracteristicilor lor tehnice și funcționale.
"Caracteristicile inovatoare ale instrumentelor cu transmisie de la W&H înseamnă că dentiștii se pot concentra în totalitate asupra tratamentului pacientului", spune Patrick Lang, Manager de Produs la W&H.

Tehnologie inovatoare pentru tratamente sigure

Instrumentele cu transmisie (piesele de mână) ale companiei îndeplinesc cele mai exigente cerințe și permit realizarea tratamentelor în condiții de siguranță și cu multă delicatețe, cu ajutorul tehnologiilor de vârf. Împreună cu dispozitivul W&H HeatBlocker, care împiedică supraîncălzirea butonului, spray-ul asigură o răcire uniformă și curățarea optimă a zonei de tratament. În plus, sistemul patentat al capului igienic reduce considerabil numărul de particule de aerosoli aspirate în momentul în care rotorul încetinește. Rulmenții ceramici asigură rezultate de preparare excelente și o funcționare ultra-silențioasă.

Perfect pregătit și întreținut

Este esențial ca instrumentele cu transmisie să fie întreținute în mod corespunzător pentru a-și păstra valoarea și pentru a le asigura o durată de viață îndelungată. Dispozitivele de reprocesare Assistina de la W&H reprezintă soluția ideală pentru a vă asigura că piesele de mână continuă să funcționeze fără probleme. De exemplu, acestea asigură o funcționare ultra-silențioasă, reducând la minimum riscul de deteriorare datorată uzurii premature. "Reprocesarea cu regularitate a turbinelor și a pieselor de mână drepte și contraunghi asigură prelungirea duratei de viață a acestora. Acest lucru oferă beneficii economice evidente pentru stomatologi", explică Patrick Lang. Toate acestea înseamnă că produsele W&H, durabile și de înaltă calitate, economisesc resurse valoroase și, prin urmare, ajută, de asemenea, compania să-și atingă fără excepție obiectivul de a dezvolta soluții de produse sustenabile.

Instrumente cu transmisie și dispozitive de reprocesare
Instrumentele cu transmisie (piesele de mână) W&H permit tratamente sigure și delicate, datorită tehnologiilor de vârf.

Managementul igienizării prin excelență

Starea de bine a pacienților și a echipei de tratament este întotdeauna prioritară. Sterilizatoarele și termodezinfectoarele de la W&H sunt, prin urmare, esențiale pentru gestionarea corectă a igienizării, oferind cel mai bun sprijin posibil pentru protecția împotriva infecțiilor în cabinetele stomatologice. Turbina W&H și piesele de mână drepte și contraunghi au o serie de caracteristici speciale, care le fac deosebit de ușor de întreținut. Învelișul ScratchBlocker protejează împotriva zgârieturilor și, în combinație cu designul elegant Monobloc, asigură menținerea celor mai înalte standarde de igienă. Prin urmare, portofoliul extins de produse W&H reprezintă o soluție completă, care sprijină un flux de lucru profesional de reprocesare. Produsele companiei de tehnologie medicală se completează reciproc și sunt special concepute pentru a fi utilizate împreună - în condiții de igienă, siguranță și fără compromisuri.

comentarii