Noutăți

Lustruire rotativă profesională - cu ajutorul instrumentelor de profilaxie de la W&H

"Proxeo - Prophy for Professionals" este sloganul pe care W&H îl folosește pentru a-și comercializa produsele destinate curățării profesionale a dinților și tratamentului parodontopatiilor. Compania de tehnologie medicală W&H oferă o gamă largă de soluții pentru îndepărtarea mecanică a plăcii dure și moi. Toate aceste produse au un lucru în comun: sunt extrem de eficiente, sunt delicate la utilizare și sunt concepute cu gândul la starea de bine a pacientului.

Proxeo Twist - Profilaxie în sistem LatchShort și Proxeo Twist fără fir
Sistemul Proxeo Twist LatchShort de la W&H permite utilizarea împreună cu Proxeo Twist fără fir

Împreună cu îngrijirea dentară la domiciliu, îndepărtarea mecanică a plăcii dure și moi este un element cheie al recomandărilor Federației Europene de Parodontologie (EFP) pentru a reduce substanțial riscul de apariție a bolii parodontale. Alături de echipamentele pentru piezo detartraj de la W&H, piesa de detartraj pneumatic Proxeo și sistemul de profilaxie Proxeo Aura, gama de produse W&H include, de asemenea, instrumente de lustruire rotative, care îndepărtează eficient placa, biofilmul și petele prin mijloace mecanice, cu ajutorul gamei complete de cupe și periuțe de profilaxie, contribuind astfel la prevenirea inflamației parodonțiului.

Sistemul Proxeo Twist LatchShort

Îndepărtarea mecanică profesională a plăcii și biofilmului este parte integrantă a fluxului de profilaxie în tratamentul dentar actual. Sistemul de lustruire Proxeo Twist LatchShort de la W&H reprezintă o soluție inovatoare, care oferă utilizatorilor avantajul unei înălțimi de lucru semnificativ reduse, comparativ cu sistemele de mandrine convenționale. Echipamentele sistemului de lustruire W&H au cap mic și gât subțire, pentru o vizibilitate semnificativ mai bună a zonei de tratament. Atunci când se utilizează în combinație cu cupele de profilaxie corespunzătoare, cu mandrine scurtate, sistemul ușurează considerabil accesul la zonele înguste din cavitatea bucală, mai ales la molarii posteriori. Acest lucru are ca rezultat un tratament delicat și fără stres, chiar și în stomatologia pediatrică și geriatrică. Când vine vorba despre cupele de profilaxie, acestea impresionează prin preluarea și distribuirea foarte ușoară a pastei și prin lustruirea delicată a suprafețelor dentare.

Lustruire rotativă profesională
Cupele pentru profilaxie W&H impresionează prin încărcarea ușoară și aplicarea controlată a pastei, precum și prin lustruirea delicată a suprafețelor dentare.

Proxeo Twist Fără Fir

Proxeo Twist Cordless este produsul pe care să-l alegeți pentru lustruirea fără fir. Acest sistem de ultimă generație de la W&H garantează o maximă libertate de mișcare și rezultate de lustruire excelente. Sistemul LatchShort poate fi combinat cu Proxeo Twist Cordless, contribuind la asigurarea unei înălțimi de lucru mai mici și în acest caz. În mod deosebit, utilizatorii apreciază designul ergonomic al echipamentului și ușurința cu care aceasta este utilizată. Piesa de mână este fără fir se simte confortabil în timpul tratamentului, este perfect echilibrată și permite în permanență poziționarea perfectă pentru tratament.

Proxeo Twist Cordless
Proxeo Twist Cordless este produsul pe care să-l alegeți pentru lustruirea fără fir.

"Noul Proxeo Twist Cordless împreună cu pedala fără fir asigură o ergonomie excelentă și face propfilaxia relaxantă atât pentru pacienți, cât și pentru experți", descrie Libby Grounds, igienist dentar, avantajele Proxeo Twist Cordless.

comentarii